Kova Burcu 2019 yılında umutlu ve iyimsersin. Çevrendeki insanlarla birlikte hareket edersen imkanların genişleyebilir. Kararların daha akıllıca. Kendine has tavrın ve tarzınla iletişimde etkilisin.

En şanslı olduğun alan iş, para, kariyer alanı. Birden fazla işe el atabilirsin. Emek verdiğin, mücadele ettiğin şeyler kazanca dönüşüyor. Vicdan yaptığın bir mesele peşini bırakmıyor sevgili Kova Burcu.

Bazı dönemlerde bu yönde haberler alacaksın. Bu yıl daha çok kalabalığa karışıyor, davetlere gidiyor, arkadaş çevreni genişletiyorsun. İş anlamında da farklı fırsatlarla karşılaşacaksın.

Kontrolün dışında gelişen bazı olaylar seni beklenmedik yollara sokabilir. Bunu biraz da alacağın kararlar belirliyor. Özel hayatının etkisi de büyük. En önemlisi net olmalı ne istediğini bilerek hareket etmelisin.

Kova Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Kova Burcu 2019 yılı eğitim hayatında harika fırsatlarla karşılaşıyorsun. Ayağına gelen bu fırsatları iyi yönde değerlendirirsen istediğin noktaya geleceksin. Çalışmaların seni daha da özgürleştirecek. Öğrendiklerini başkalarına da öğreteceksin. Çocukların varsa senden fazlasıyla yararlanıyorlar. Öğrenciysen bu yıl hiç olmadığın kadar başarı elde ediyorsun.

Kova Burcu sağlığı 2019 yılında sıkıntı ve sorunların altından güçlü şekilde çıkıyor. En başta dengesizliklerin yarattığın kazalara karşı önlem almalısın. Özellikle araç kullanıyorsan. Ruh sağlığın ve psikolojin için seni rahatlatan ortamlarda bulunmayı ihmal etme. Daraltan, bunaltan, küçülten ve enerjini aşağı çeken insanlardan mümkünse kaçarcasına uzaklaş. 2019 yılında stresle başa çıkmak senin için en önemli şeylerden biri oluyor sevgili Kova Burcu.