OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; 2017 senesi sizin için son derece hareketli geçecek. Geçmiş yıllarda yaşadığınız sıkıntıların biraz olsun hafiflediği, hayattan daha fazla zevk aldığınız bir süreçte olacaksınız. Ancak bu yıl Nisan- Mayıs ayları arasında 4 gezegenin (Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn) Retro olması sebebiyle aşağıda bahsedeceğim konularda temkinli olmanızı tavsiye ederim.

Tanışacağınız insanlardan göreceğiniz destekler kariyer anlamında size bir takım fırsatları önünüze getirecek. Eğer gerçekten kendi yeteneklerinize güvenerek hareket ederseniz ve donanımınız da sağlamsa kariyerinizde terfi alabilir, daha yüksek bir noktaya gelebilirsiniz. Ancak geçmişte yanlış yatırımlar yapmış ve bununla yüzleşmişseniz sorunları toparlama vaktinin geldiğini de bilmelisiniz. Bu durum finansal anlamda tansiyonun inişli çıkışlı olacağını gösteriyor. Hırs yaparak, elde ettiğiniz başarı ile yetinmeyerek daha fazla zirveyi zorlarsanız tökezlemeniz ve hüsrana uğramanız söz konusu. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapacaklarınız kontaklarda kaygan bir zeminde olduğunuzu bilmelisiniz. Eğitim hayatında okumaya devam edenler ise tembellik etmeyerek sıkı çalışmaya kendilerini hazırlamalılar. Aksi taktirde sonrasında daha fazla kısıtlanarak çalışmak durumunda kalacaklar.

Aşk hayatınıza gelince; geçtiğimiz yıllarda beraberliğinizde yaşamış olduğunuz sıkıntılar sizi oldukça yıprattı. Hali hazırda kurduğunuz bir beraberlik varsa bu ilişkiyi ayakta tutmak adına özveride bulunmanız gerektiğini bilmelisiniz. Eğer ilişkinize özen göstermezseniz yine bazı fırtınalara göğüs germek durumunda kalabilirsiniz. Ancak ilişkinizi iyi yönetirseniz ciddiyete doğru bir gidiş de söz konusu olacak. Önemli olan geçmiş dönemde yaptığınız hatalardan ders çıkartarak önünüzü aydınlatmanızdır. Eğer yalnızsanız karşınıza aniden çıkacak birisi hayatınıza damga vurabilir. Uzun süredir beklediğiniz gerçek aşkı bulduğunuzu düşüneceksiniz.

2017’de sağlığa dikkat etmesi gereken en önemli burçlardan biri sizsiniz. Bir takım sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Bu nedenle rutin kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Masa başı iş yapıyorsanız aşırı yağlı yiyeceklerden uzak durmalı ve fiziksel aktiviteye zaman ayırmalısınız. Spor yapmak bedensel ve ruhsal anlamda rahatlamanızı sağlayacaktır.