KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ

Bu yıl öne çıkan temel konular
Koçlar bu yıl da 2016’ da öne çıkan eğitimler, akademik çalışmalar, bilgiyi daha doğru kullanmak, daha fazla insanla iletişim içinde olmak, hayata ve geleceğinize dair yeni bir bakış açısı kazanmak, yeni bir hayat vizyonu elde etmek gibi konularda daha verimli ve tecrübe kazanmış olarak yolunuza devam edeceksiniz. Ruhsal anlamda daha fazla kendinizi tanıdığınızı ve kendiniz için ne istediğinizi daha net olarak bildiğinizi göreceksiniz. Basın, yayın, medya, reklam, tanıtım ve pazarlama konusunda, yabancılarla iletişim ve iş yapma konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzaklarla bağlar kurabilir, yolculuklar, yurt dışı seyahatleri yapabilir ve yeni kültürlerle tanışmak için adım atabilirsiniz. Hukuki anlamda, devletle veya resmi kurumlarla ilgili işleriniz varsa bu yıl çok daha rahat ilerleyeceksiniz. Bazı Koçlar uluslararası işlerde ve ilişkilerde yeni bağlar kurabilir ve oldukça aktif olabilirler. Yeni kültürler, düşünceler, insanlar ile tanışarak kendilerini geliştirebilirler.

Şans ve fırsat alanlarınız
Bu yıl ilişkiler alanınız yeniliklere, yeni fırsatlara oldukça açık olacak. Şans ve Fırsatlar yıldızı Jüpiter Terazi burcunda ve sizin ilişkiler alanınıza yer alıyor olacak. Evlilik yapmak, hayatınıza ciddi bir ilişki katmak, iş ortaklıkları kurmak ve sosyal hayatta çok daha aktif olmak için şansınız olacak. Evli Koçlar ilişkilerini daha fazla dengeye oturtmak, üstlendikleri rolleri hakkıyla yerine getirmek , ilişkiye daha fazla romantizm ve sevecenlik katmak için çaba gösterecekler. Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter bu yıl Ekim ayının ortalarına kadar sizi ilişkiler aşk ve evlilik konusunda destekleyecek ve daha sonra arkadaşlıklar, grup aktiviteleri, topluluklarla bir arada olduğunuz alana geçerek size bu alanda şans getirmeye başlayacak. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek çok fırsatınız olacak. Sosyal hayatınız canlanacak ve gruplar içinde faal olabileceksiniz. Arkadaşlarınız ile yapacağınız etkinlikler ortak çalışmalar ve sosyal projeler sizi hem geliştirecek hem de geleceğe yatırım yapabileceğiniz fırsatlar getirecek.

Kadersel değişim zamanları
Bu yıl Güneş ve Ay tutulmaları Şubat ve Ağustos aylarında gerçekleşecek. 11 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan burcundaki ay tutulması aşk romantizm yaratıcılık çocuklar eğlence ve hobiler alanınızda gerçekleşecek. Aşk ve romantizm alanında heyecanlı bir döneme giriyorsunuz. Kalbinizin sesini dinlemek, aşkı yaşamak ve tutkuyu hissetmek isteyeceksiniz. Sizi duygusal anlamda mutlu etmeyen romantizmi yaşatmayan ilişkilerden uzak durma kararı alabilirsiniz. Kendinizi duygusal anlamda ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Koçlar için de oldukça verimli bir zaman. Yaratıcı işlerle uğraşan biriyseniz ilhamınız bol olacaktır.

25 Şubat’ta yer alacak Güneş tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Duygusal anlamda daha fazla içinize çekildiğiniz özel hayatınıza önem vermek istediğiniz bir Bu dönem meditasyon yoga ve benzeri spiritüel çalışmalar beden egzersizleri için oldukça etkili bir dönemdir. Manevi tarafınızı rahatlatacak konularla ilgilenebilirsiniz.

7 Ağustos‘ta Kova burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Gruplar arkadaşlar ve topluluklar ile ilişkileri iyi tutmak gerekecek. İletişim ve ortak görüşlerde uyum önem kazanıyor. Topluluklarla yapacağınız etkinlikler sizi yeni bir bakış açısına götürerek geleceğe dönük planlar yapmanıza yarayacak. Arkadaşlarla duygusal krizler yaşamamak adına mantıklı davranmak gerekecektir.

21 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması aşk romantizm yaratıcı çalışmalar çocuklar ve hobiler alanınızda yer alacak. Bu yıl aşk alanında oldukça eğlenceli hareketli heyecanlı günler sizi bekliyor. Duygularınızı canlı tutkulu ve dışa dönük bir biçimde yaşama arzunuz fazla olacak. Dersler ve olgunlaşma alanı bu yıl Koçlar için ilişkiler aşk ve evlilik alanında olacak.

Aşk ilişkiler ve para
Bu yıl aşk ve para gezegeni Venüs burcunuzda geri hareket yapacak. Şubat başından Nisan sonuna kadar burcunuzda kalacak. 5 Mart-16 Nisan tarihleri arasında geri hareketteyken ilişkiler konusunda dikkatli olmalı, aceleci, fevri ve düşünmeden davranırsanız zarar görebilirsiniz. Bu dönemde daha özgür bağımsız ve hareketli olmak için çaba göstereceksiniz, yorulacağınız ve ilişkileri dengeye oturtmak için uğraşacağınız bir zaman dilimi olacaktır. Haziran başı gibi para alanınıza geçecek olan Venüs Temmuz başına kadar sizi destekleyecek. Maddi olarak hem daha sağlam kararlar almak hem de kazançları zevklerinize göre değerlendirmek imkanı bulacaksınız. Temmuz ayında yolculuklar eğitimler yakın çevre ilişkileri ve ticari fikirler kazançlı ve keyif aldığınız konulardan olacak. Zihinsel yaratıcılık ön planda bu alandan gelir elde etmek isteyenler için iyi bir fırsat. Aşk gezegeni Venüs 26 Ağustos -19 Eylül arası aşk ve romantizm alanınızda olacak ve sevgi aşk yaratıcılık eğlence bakımından size destek olacak. 14 Ekim- 7 Kasım arası ise evlilik, ortaklık ve sosyal birliktelikler alanından size şans getirecek bir dönem . Bu tarihler arası evlenmek , ortaklık kurmak, ilişkilerde barış ve huzur yaratmak için harika bir süreç. Kasım ayında krediler borçlar beklediğiniz paralar ticari faaliyetler alanında sizi destekleyecek. Mali işlerinizi çok daha akılcı ve stratejik olarak ele alma fırsatınız var. bu dönemde şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter de Venüs ile beraber bu alanda yer alacağı için ticari konularında , gelirler , yatırımlar ve para paylaşımı ile ilgili adımlarınız size kazanç getirecek bir düzeyde olacaktır.

Merkür gerilemesi ve size etkileri
Merkür bu yıl yeni yıla girdiğimiz ilk günlerde Oğlak burcunda geri harekette olacak. 21 Aralık 2016 da başlamış olduğu gerileme hareketini 9 Ocak 2017 de sona erdirene kadar iş ve kariyer alanındaki planlarınızı ve hedeflerinizi etkileyecektir, işle ilgili kararlarınızı veya yapmak istediğiniz iş görüşmelerini ele alırken dikkatli olmalı. Sorumlulukları yerine getirirken, iş planlamasını ve zamanlamasını yaparken aksiliklerle karşılaşmak mümkün.
Merkür 9 Nisan – 11 Mayıs arası Boğa burcunda geri harekette bulunacak, maddi konuları temsil eden alanda yer alacak bu Retro kazançları harcamaları beklenen paraları ve bütçenizi etkileyecek gelişmelere yol açabilir. Harcamalarınızı yaparken iyi düşünün daha sonra almış olduğunuz ürün konusunda fikir değiştirerek istemediğinize karar verebilirsiniz. Para transferleri, ortak harcamalar , yatırımlar, alım satım, mal güvenliği, para kaybı olmaması adına özenli olmakta fayda var. 20 Mart’ta Merkür Koç burcuna gerileyecek 16 Mayıs’a kadar burcunuzda kalacağı için ilişkiler, ortaklık ve maddi anlamda birlikte hareket ettiğiniz kişilerle ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, sözlerin yerine getirilememesi söz konusu olabilir veya alınması gereken kararlarda belirsizlikler ortaya çıkabilir.
Merkür 14 Ağustos- 6 Eylül arası Başak burcunda Retro yapacak. İş çalışma günlük hayat ve sağlık alanınızda yer alacak bu geri hareket süresince iş alanında zorluklarla karşılaşmak mümkün hizmet konuları, bilgisayarlar elektrikli elektronik cihazlar haberleşme yazışmalar eğitimler , çalışma arkadaşlarınız ve hizmetlilerle ilgili stresli durumlar söz konusu olabilir. Sağlığınıza midenize bağırsaklarınıza alerjilere yediğiniz ve içtiğiniz şeylere dikkat edin. Planlı ve sistemli olmalı verilen sözlerde çok kesin olmaktan kaçınılmalı.
Merkür yılın son gerilemesini 4 -24 Aralık arası Yay burcunda gerçekleştirecek sizin yabancılarla ilişkiler uzak yolculuklar akademik çalışmalar eğitimler uzun yolculuklar basın yayın tanıtımlar ve hukuki işler alanınızda olacak bu gerileme nedeniyle bu konularda alacağınız kararları iyi düşünmekte fayda var. Yolculuk yapacaksanız biletinize bavulunuza pasaportunuza iyi sahip çıkın, seyahat planınızı iyi kontrol edin. Davalar veya resmi evraklarla ilgili işleriniz varsa işi sıkı tutun. Eğitim almak okula yazılmak veya sınavlarla ilgili konular varsa kendinizi sağlama alacak bir adım atın. Yabancılarla veya yabancı ülkelerle ilgili işler veya planlar varsa bu tarihten önce veya sonra yapılacak işleri sözleşmeleri veya görüşmeleri halletme yoluna gidin