KOÇ BURCU

Bu hafta çalıştığınız işte birlikte çalıştığınız kişilerle Mücadele ve rekabet gücünüz artıyor. Bu dönem sizin için en önemli olan şey Sportif faaliyetlere yönelmek enerjinizi olumlu yönde kanalize etmede fayda sağlayacaktır.Düşünce ve söylemlerde iddalaşmalardan ve değişmek istemeyen kişileri değişime zorlanmaktan kaçınmalı ve hayata dair daha gerçekçi olmalısınız.Ailenize ihtiyacınız olduğunu hissettiğiniz an çekinmeden onlardan yardım almalısınız.Kendi adınız bir evliliğe sahipseniz ve Çocuk sahibi iseniz çocuğunuzla ilişkilerinize bu dönem önem vermelisiniz.

BOĞA BURCU

Bu hafta fırsatları doğru zamanda harekete geçemediğinizden, kararlarınızı uygulayamadığınızdan kaçırabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olun. Bozulan ilişkiler ve ortaklıklar tamir edilebilir. İş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. İş yaş******* tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Sağlık açısından bu ay boğaz ve ses tellerindeki hassasiyete dikkat etmeniz önemli.

İKİZLER BURCU

Bu hafta sert ve olumsuz düşünmekten kaçının. Romantik olmakta zorlandığınızı hissettiğiniz anlarda açık sözlü olun. Partnerinizle harcamalarınız hakkında konuşmalar yapmayın. Sağlık açısından zihin yorgunluğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk ve ilişkiler gündeminizin ana temasını oluşturabilir. Sosyalleşip dışarı çıkmaktan keyif alacaksınız. Hobi faaliyetlerine ağırlık verip kalabalığa karışmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı çok daha tutkulu, direkt ve göz önünde yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta oldukça stresli günler söz konusu. Bu süreçte kararsız kalmaktan ve dengesiz duygularla hareket etmekten kaçınmalısınız. Kimse hakkında ön yargılı olmayın. Birlikte çalıştığınız kişilerle mücadele ve rekabet gücünüz artıyor. Bu dönem sizin için önemli olan şey, sportif faaliyetlere yönelmek ve enerjinizi olumlu yönde kullanmak olacaktır. Düşünce ve söylemlerinizde iddialaşmalardan kaçınmalısınız.

ASLAN BURCU

Bu hafta hayata dair daha gerçekçi olmalısınız. Ailenize ihtiyacınız olduğunu hissettiğinizde hiç çekinmeden onlardan yardım alabilmelisiniz. Sosyal yaşamınızda sporla ya da yaratıcı faaliyetlerle vakit geçirmeyi tercih ederseniz kendinizi özgür ve huzurlu hissedebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde dengeyi ve orta yolu bulmak bu dönemde sizin için kolay olmayacak.

BAŞAK BURCU

Bu hafta ortaklı işlerde dengeyi ve orta yolu bulmak da sürdürmek de kolay olmayacak. Doğru zamanda harekete geçemediğinizden ve kararlarınızı uygulayamadığınızdan fırsatları kaçırabilirsiniz, dikkatli olun. Bozulan ilişkiler ve ortaklıklar bu süreçte tamir edilebilir. İş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. İş yaş******* tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz.

TERAZİ BURCU

Bu hafta çok şanslı olmanızın yanı sıra, çok çalışmanız da gelirlerinizi artıran bir başka faktör olacak. Görünümünüzü zenginleştirdikçe daha fazla zenginlik çekeceksiniz. Bu gösteriyor ki, görünümünüz sizin para kazanmanızı sağlayan önemli bir faktör. Aşkta kıskançlık duygunuzu denetim altına alın. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. Süre giden ilişkilerde bazı Teraziler, evlilik kararı alırken bazıları da ilişkilerini sonlandırabilirler.

AKREP BURCU

Bu hafta yabancı kültürler ve insanlar tanıyabilirsiniz. Kişisel gelişim faaliyetlerinizi artırabilirsiniz. Yurtdışı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz. Vizyonunuzu, inanç ve felsefenizi genişletebilirsiniz. İş yaşamınızda köklü yeniliklere gitme zamanı…

Sağlık açısından bu hafta boğaz bölgenize ve ses tellerinize önem verin.

YAY BURCU

Bu hafta ilişkilerde iletişim ve hareketlilik hız kazanacak. Aşk ve ilişkiler gündeminizin ana temasını oluşturabilir. Aradığınız aşkı katıldığınız bir arkadaş davetinde ya da dernek faaliyetlerinde bulabilirsiniz. Bazı Yaylar kalıcı birlikteliklere adım atarken bazıları da ayrılık kararı alabilirler. Odak noktanızda sadece kendiniz olacaksınız. Kendinizle ilgili birçok şeyi yeniden fark edeceğiniz ve ihtiyaçlarınızı keşfetmek için çabalayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. İş potansiyelinizi ve limitlerinizi daha iyi anlayabilmek için, bir süre yalnız kalmayı seçebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta iç dünyanızda, korku ve endişelerinizle birlikte gizli saklı kalmış konularla yüzleşerek kendinizi arındırma ve iyileştirme fırsatını yakalayabilirsiniz. Sosyal çevre ve ilişkilerinizde iddialaşmalardan ve değişmek istemeyen kişileri değişime zorlanmaktan kaçınmalısınız. Hayata dair daha gerçekçi olmalısınız. Ailenize ihtiyacınız olduğunda, hissettiğiniz an hiç çekinmeden onlardan yardım almalısınız.

KOVA BURCU

Bu hafta iş ve kariyerinizde verimli koşullar içinde olabilirsiniz. Gelecek planlarınızı gerçekleştirmeye hatta yön değiştirmeye yönelik toplantılar yapabilirsiniz. Fakat bu dönemde üstlerinizle önemli fikir ayrılıkları ya da problemler yaşamanız da mümkün. İş ve sektör değişiklikleri zorunlu olarak yaşanabilir. Pazarlıklarınızı ve ilişkilerinizi yönetirken sakin ve sabırlı kalmaya gayret gösterin.

BALIK BURCU

Bu hafta iş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilere karşı sözünüzü sakınmayabilirsiniz. Bu hafta kariyer yaşamınızda yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harekete geçmeye istekli olacaksınız. Son zamanlarda iş hakkında konuşmak ve yeni planlar yapmak için oldukça istekliydiniz fakat şu an yeni işlere ve atılımlara kalkışmak sizin için doğru zaman olsa da ruhunuzu yavaşlatmalısınız. Maddi konularda bazı baskılar hissetmeniz mümkün. Harcamalarınızı kontrol etmeli, riskli girişimlerden uzak durmalısınız.



Nuray Sayarı (Alıntıdır)