Game Of Thrones 6. Sezon 1. Bölüm İlk Görüntüleri Şoke Edecek! (9 Aralık 2015)

İlk olarak afişinin çıkması daha sonra da fragmanının yayınlanmasının ardından Game Of Thrones hayranlarını iyice heyecanlandırdı. Şimdi de dizinin yayınlandığı kanal olan HBO'da 2016 dizilerinin tanıtım görüntülerinin yer aldığı bir video yayınlandı. Bu görüntüler arasında Game Of Thrones 6. sezon 1. bölüm görüntüleri de yer alıyor. Zaman zaman diziden yeni görüntüler ekrana geliyor. Sadece iki üç saniyelik görüntüler de olsa Game Of Thrones 6. sezon hakkında hayranlarının fikri olacağı kesin. Detaylar Ajans Haber de.

GAME OF THRONES 6. SEZON 1. BÖLÜM
Tüm dünyadaki diziler arasında çok büyük bir hayran kitlesi olan Game Of Thrones kanalının yeni tanıtım videosunda yer alan görüntüler sosyal medyada hemen konuşulmaya başlandı. Ekrana gelen görüntüler arasında Ramsay Bolton, Cersei Lannister, Jon Snow ve Daenerys Targaryen yer alıyor. Game Of Thrones altıncı sezon fragmanında Cersei'nin utanç yürüyüşünden sonra Tommen'e sarılışı gösteriyor ki Cercei yeni planlar içerisinde olacak. Final sahnesinde bilinmeyen bir grup tarafından kaçırılan Khaalesi karaya ayak basmış, Ramsay ise yeni planlarını uygulamak üzere atın üzerinde görülüyor, hatta Jon Snow'un görüntüsü de ekrana geldi. Game Of Thrones 6. sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı fakat kesin bilgiler sunmadığı için yine hayranlarını merakta bırakmıştı. Bran Stark'ın üç gözlü kargaya olan yolculuğundan detaylar fragmanda verilirken hayranları Jon Snow'un ölümünü Bran'ın gördüğü bir rüya olarak düşünüyor. Game Of Thrones 6. sezon ne zaman sorusunun cevabından sonra kesinleşen başka bir şey daha var ki o da geçen sezon hiç ekrana gelmeyen Bran Stark'ı 6. sezon da görebileceğiz.



Taht Oyunlarının yazarı George Martin'in kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones 6. sezon 2016 yılının Nisan ayında yayınlanacak. Bu sezonda Essie Davis, James Faulker, Von Sydow, Richard Grant, Pilou Asbaek, Ian Mcshane gibi yeni oyuncular da yer akacak. Bu oyuncuların hangi rollerde olacağı henüz kesinleşmese de kadro da yer alacakları belli oldu.



Dizinin twitter sayfasından paylaşılan Jon Snow posteri bile henüz ölüp ölmediğine bir yanıt olmazken başka bir haber daha geldi. Bu haber ise Game Of Thrones'un 2018'de biteceği oldu. Fakat Taht oyunları sadece dizi olarak bitecek ve 2019 yılında sinema filmiyle karşımıza çıkacak. Ejderhalarla Dans ismi ile ekranlara gelen geçen bölümde, Stannis Baratheon'un demir taht için kızını yakması da büyük yankı uyandırmıştı. Bunlardan önce de dizinin oyuncularından Elie Haddad instagram hesabından Game Of Thrones 6. sezon senaryosu ile ilgili fotoğraf paylaşınca olanlar oldu. Her ne kadar içeriği gözükmese de kapak kısmından okunabilen senaryo da Khaleesi'nin akıbeti hakkında bilgiler yer alıyor. Nisan ayında yayınlanacak sezonda hayranlarını şaşırtıcı bir çok olay bekliyor denilebilir.




GAME OF THRONES 6. SEZON HBO FRAGMANI!