KOÇ BURCU
Bu hafta güncel hayatınızda tüm dikkatlerin üzerinize toplanması etkileyici yönleirnizin artması kendinize güvenin yükselmesi yönünde etkili olucak. Kayıp imkanlarınız kazanca dönücek. Ayrı olduğunuz insanlarda sizlere dönüş yapıcak. Parasal uğraşılarınız ve planlarınızda her şey sizin istediğiniz gibi ilerleyecek.






BOĞA BURCU
Bu hafta maddi açıdan güçlenecek, iş ve çalışmalarınızda olumlu sonuçlar elde edecek, günlük işlerinizin olumlu sonuçları ile kariyer ve para açısından da güçleneceksiniz. Ayrıca hayat enerjiniz yükseliyor. Olumlu duygular içerisinde olmanız kolaylaşıyor. Maneviyatınız ise artıyor.








İKİZLER BURCU
Bu hafta duygusal açıdan zorlandığınız anlar olası. Mümkünse iş ve çalışma hayatınzıda kararlarınıza sahip çıkın. Başkalarının fikri ile hareket etmeyin. Bu dönemde sizin için önemli olan henüz gerçekleştirmediğiniz dilekleri sonuçlandırmadan paylaşmamaya özen göstermelisiniz.









YENGEÇ BURCU
Bu hafta enerjinizi tüketmemeye inançlarınızda da değişim yaratmamaya özen göstermelisiniz. Aile içi ilişkilerinizde, endişelerinizin hat safada artması olası. Sizi korkutan düşüncelerden arınmayı seçin.






ASLAN BURCU
Bu hafta çalışma ve araştırma performansınızın gün geçtikçe yükseleceğine inancınız artacak. Dostlarınızın sizden borç almaya ihtiyacı olursa yada birileri parasal isteklerde bulunursa, dikkatli olarak paraları elinizden çıkarmalısınız. Yoksa kazançlar kayba dönebilir. Aşk hayatınızda sakin olmaya özen göstermelisiniz.









BAŞAK BURCU
Bu hafta bir araya geleceğiniz aile yakınlarınız ve dostlerinizla ilgili ve onların yaşadığı olaylarla bağlantılı mümkün olduğunca tarafsız olmaya, onların hayatlarında olup biten olayların enerjisini hayatınıza çekmemelisiniz. İş hayatınız ve günlük işlerinizde hür duygular içerisinde hareket ederek olumlu sonuçlar elde edecek. İş hayatınızda başarı ile ilerleyeceksiniz.







TERAZİ BURCU
Bu hafta iş hayatınız, parasal beklentileriniz ve hedefleriniz üzerinde güven ile hareket edecek, artan sağduyunuz ile de başarı ile ilerleyeceksiniz. Aşk hayatınızda ilişkinizin geleceğini düşünerek şeffaf ve açık sözlü olmayada özen göstermelisiniz.









AKREP BURCU
Bu hafta görselliğinizle ilgili değişimler yapmayı planlıyorsanız, içiniz rahat yapabilirsiniz. Saç renginiz, hatta sitilinizi bile değiştirebilir, yenilenip çevrenize ışık saçabilirisniz. İş ve meslek ile ilgili olası şikayetler ve pürüzler karşısında objektif bakarak olumlu düşünceler içerisinde olmaya özen gösterin.








YAY BURCU
Bu hafta çevresel ilişkileriniz ile sağduyulu olarak hareket etmenizin olumlu sonuçlarını görecek, mutluluğunuza Mutluluk katacaksınız. Ayrıca aklınıza gelenlerin başınıza gelmesi olası. Düşüncelerinize dikkat edin, sadece olumlu düşünün.








OĞLAK BURCU
Bu hafta sizi geren anlık olaylar güncel hayatınızda olası. Ruhunuzu olgunlaştırıp inançlarınızı güçlendirin. İş hayatınız ve çalışmalarınızla ilgili yeni teklifler almanız olası. Düzen ve çevre değiştirmeyi düşünüyor iseniz, kararlı olun ve iç sesinizi dinleyerek hareket edin.







KOVA BURCU
Bu hafta kendinizle savaşmayı mutlak sonlandırın. İnançlarınız ve sevginizi yükseltin. Maddi açıdan kayıp fırsat ve paralarınızın yeni imkanlarla size dönüş yapması olası. İş ve kariyer hayatınızda her şey yolunda ilerliyor.





BALIK BURCU
Bu hafta risk alan bir yapıda olsanız bile aslında yatırımlarınızdaki başarınız çalışmanıza ve üretkenliğinize bağlı. Yani şansınızı siz kendiniz yaratıyorsunuz. İlişkide olduğunuz sevdiğiniz veya eşiniz de bu dönemde parasal zirvesinde olacak. Tabii bu durum da sizin için oldukça yararlı olanaklar ortaya çıkaracak.