Malzemeler
200 gr. kuşbaşı tavuk
1 tatlı kaşığı kişniş
6 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kutu haşlanmış barbunya
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı zeytinyağı
kırmızı pul biber, tuz
6 adet lavaş
marul yaprakları
Salaltalık turşusu



Tarif
Soğanı ve sarımsağı doğrayın. Barbunya, soğan, sarımsak, kimyon, zeytinyağı, kırmızı biber ve tuzu mutfak robotunda karıştırın.
Sıvı yağı bir tavada kızdırın. Tavukları kişniş ile birlikte, rengi kızılımsı olana kadar kavurun.
Lavaşların içine hazırladığınız barbunya karışımını sürün. Üzerine marul ve turşuları ekleyin. Son olarak da tavukları ekleyip dürüm haline getirin.
Yanında patates cipsi ile birlikte sıcak olarak servis ediniz.