Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçta rakiplerinin attığı ikinci golün ofsayt olduğunu ileri sürdü.
Arveladze, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Bu atmosferde oynamak kolay olmuyor. Fazla pozisyon olmadı. Maç 0-0 iken yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Burada yakaladığın zaman atacaksın, başka türlü puan alamazsın" diye konuştu.
Maçta 1-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakaladıklarını dile getiren Shota Arveladze, "Yediğimiz ikinci gol ofsayttı. Niye görmüyorlar bilmiyorum. Onun için zor oluyor. Bize sarı kart veriyorlar, rakibe aynı pozisyonda vermiyorlar. Üzgünüm, iyi mücadele ettik" ifadelerini kullandı.
Arveladze, 10 haftadır bekledikleri sonuçları alamadıklarının belirtilmesi üzerine sinirlenerek, şunları kaydetti:
"Nasıl sayıyorsunuz, hangi maçlar? Biz 15. haftada Beşiktaş'ı yendik, doğru mu yanlış mı? 17. haftadan sonra tatile gittik, maç oynamadan döndük. Uyuduk, kalktık üçüncüydük, beşinci olduk. Zaten seyirci az. İçeride yine 2 hafta boş kaldık. Gitti 5 puan, artı 3 gitti 8 puan oldu. Bugün ofsaytı niye görmedi. Konya maçında 2 penaltı verilmemiş. Burada 'geldim de ağlıyorum' değil. Burada top oynamayı herkes ister ama biraz da zorluyoruz. Niye bizim ofsaytı görmüyor. 'Ne oldu şampiyon mu olacaksın?' diye bir laf var. O zaman niye oynuyoruz?"
Bir gazetecinin "Sahada mı size 'şampiyon mu olacaksınız' denildi?" şeklindeki sorusu üzerine, "Sahada, soyunma odasında, gazetede, televizyonda ne fark eder. Galip gelmek için oynadık. Olmayabilir, Fenerbahçe bizden daha iyi olsa birisi şaşıracak mı? Emre'nin attığı golü tebrik ediyorum ama ikinci golü tebrik edemem, çünkü ofsayt" diye konuştu.
Kasımpaşalı futbolcu Scarione ise iyi oynadıklarını ve hak etmedikleri bir kırmızı kart gördüklerini söyledi.
Lacivert-beyazlı oyuncu Andre Castro ise kazanması gereken takımın kendileri olduğunu, ikinci devre bir kişi eksik olmalarına rağmen gol pozisyonlarına girdiklerini kaydetti.