Doğal olun

Her zaman kendiniz gibi davranın. Karşınızdaki insanı etkilemek için olduğunuzdan daha nazik, daha kibar ve daha seksi görünmek istiyor olabilirsiniz. Fakat bunu abartıp kendiniz olmaktan çıkmayın. Çünkü ilişkiniz başladığında aslında öyle olmadığınızı anlayan erkek, kendini kandırılmış gibi hisseder ve ilişkiniz başlamadan bitebilir.


Kendinize güvendiğiniz yanınızı ortaya çıkarın


Size karşı koyamaması için en sevdiğiniz özelliğinizi ortaya çıkarın. İçinde her zaman rahat olacağınız ve kendinize güvendiğiniz kıyafetler giyin. Eğer bacaklarınıza güveniyorsanız, onun yanında şort ya da etek giyebilirsiniz. Eğer espri yanınıza güveniyorsanız, onun yanında sağlam espriler yaparak bu yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.


Gözler önemli

Onu kendinize aşık etmek için göz teması kurmaktan çekinmeyin. Gözlerinizle her şeyi anlatabileceğinizi unutmayın. Göz göze geldiğiniz anda gözlerinizi ondan çevirmeyin.


Her zaman pozitif olun ve gülümseyin

Hayata pozitif bakmak ve her zaman gülümsemek, karşınızdaki erkeği etkilediği gibi sizinde daha mutlu hissetmenizi sağlar. İçten kahkahalara ve neşeli halinize hiçbir erkek karşı koyamaz.



Sinyal verin

Açık bir şekilde ondan hoşlandığınızı söyleyin demiyoruz. Sadece ona biraz daha farklı davranarak ve flörtöz yaklaşarak bazı sinyalleri almasını sağlayabilirsiniz. Korkmayın! Bu ona size yaklaşmak için cesaret verecektir.