Başarılı yönetmen/yazar/yapımcı Frank Darabont, John Buntin'in “L.A. Noir” isimli kitabından uyarladığı yeni projesiyle karşımıza çıktı. 1940'ların Los Angeles Polis Departmanı'ndaki yolsuzlukları incelerken polisle yeraltı dünyası arasındaki ilişkileri ortaya çıkarmaya çalışan polis memuru Joe Teague'yu odağına alan Mob City; o dönem suç dünyasında en üst noktaya ulaşan Mickey Cohen ile verilen mücadelenin gerçek öyküsünü anlatacak. Biz de bu iddialı projede kim kimdir bir göz atalım dedik..



Joe Teague (Jon Bernthal)
Eski denizci Joe, polisle yeraltı dünyası arasındaki ilişkileri ortaya çıkarmaya çalışıyor. Polis Departmanı’nda çalışan karakter, zamanla Parker ve Cohen arasındaki amansız mücadelenin ortasında kalıyor.





Mickey Cohen (Jeremy Luke)
Boksörlükten gangsterliğe geçiş yapan Cohen, döneminin en ünlü mafya babası. Emrindeki birçok acımasız adamıyla, suç dünyasında en üst noktaya ulaşmış bir gangster.




William Parker (Neal McDonough)
Los Angeles Polis Departmanı’nın şefi William, Cohen ile epik bir mücadelenin içinde. Çok sevdiği şehrini mafyadan temizlemek istiyor.





Jasmine Fontaine (Alexa Davalos)
Ünlü mafya babası Mickey Cohen’in gece kulübünde çalışan Jasmine, Simon Pegg’in canlandıracağı Hecky Nash’in sevgilisi. Bir kazada tüm ailesini kaybeden ve geçmişini unutamayan Jasmine, yaptığı hatalar sonucu kendini bu dünyanın içinde buluyor.




Bugsy Siegel (Edward Burns)
Los Angeles’ın en kötü şöhretli gangsterlerinden biri olan Bugsy, istediğini elde etmek için kolay kolay vazgeçmeyen bir karakter. Eski zamanların mafya babalarına hayranlığı var.





Ned Stax (Milo Ventimiglia)
Mickey Cohen'in kirli işlerini halleden avukatı Ned, Teague ile de savaşta yan yana çarpışmış. Karakteri, Heroes’tan tanıdığımız Milo Ventimiglia canlandırıyor.





Hal Morrison (Jeffrey DeMunn)
Los Angeles Polis Departmanı’nın başındaki dedektif Hal, Joe Teague ile birlikte çalışıyor.




Ve Frank Darabont...

Son olarak Frank Darabont… Kariyerine Yeşil Yol (The Green Mile), Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption), Öldüren Sis gibi filmler ve The Walking Dead gibi diziler sığdırmış; üç defa Oscar adayı olmuş başarılı yönetmen/yazar/yapımcı Darabont, dizinin arkasındaki isim olarak biliniyor.