Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 23 haftasında deplasmanda 3 puan bulamayan Gaziantepspor, bu duruma Antalyaspor maçında son vermek istiyor.
Kırmızı-siyahlı ekip, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Uygun gözetiminde sürdürdü. Koşuyla başlayan antrenman, egzersizlerle devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünü salonda sürdüren sporcular, kondisyon ve ağırlık çalışması yaptı.

Sernas ve Medunjanin'in açıklamaları
Gaziantepspor'un Litvanlı golcüsü Darvydas Sernas, gazetecilere yaptığı açıklamada, alt sıralardan kurtulmak için puanlara ihtiyaçları olduğunu, puan aldıkça takımın çok daha iyi olacağını söyledi.
Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini belirten Sernas, ''Önümüzde pazar gününe kadar uzun bir süre var. İyi bir antrenman süreci geçireceğimizi düşünüyorum. Deplasmanda hiç galip gelemedik, bunu kırmak istiyoruz. Bunun için de çok çalışacağız'' dedi.

"23 haftadır deplasmanda kazanamıyoruz, zamanı geldi"
Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Haris Medunjanin de, ''23 haftadır deplasmanda kazanamıyoruz, kazanma zamanının geldiğini düşünüyorum'' diye konuştu.
Antalyaspor'un geçen hafta puan kaybettiğini anımsatan Medunjanin, ''Moralleri iyi değil. Biz de 3 haftadır yenilmiyoruz. Kazanırsak bizim için çok iyi olacağını düşünüyorum'' değerlendirmesini yaptı.