Hintli kadınların güzellikleri tartışılmaz biz Türk Kadınlarının yakından ilgilendiği hintli kadınları güzellik sırları hakkında sizlere kısa kısa bilgiler hazırladık.Bakın Hintli kadınların böyle güzle ve bakımlı olmalarının küçük sırları neler..

Hintli kadınlar için gür ve koyu saçlar kadınlığın tacı. Yağ masajları ve doğal şampuanlar saçlara güç ve parıltı sağlıyor. Ayrıca Aromatik Hint baş masajı olarak tanımlanan campisaj, Hindistan'da binlerce yıldır uygulanan bir yöntem. Hintli kadınlar gür ve parlak saçların sırının saç derisine yağlarla masaj yapılmasında saklı olduğuna inanıyorlar.

Bir cam şişeyi suyla doldurun. İçine birkaç damla en sevdiğiniz aroma yağından damlatın. Suyu, kuru saçlarınızın üzerine dökün. Saçlarınızın mis gibi kokması için, Hindistanlı kadınların sıkça kullandıkları gül ya da lavantayağını öneriyoruz.

Bir başka öneri Derin bir kabın içinde, 2 yemek kaşığı iyice öğütülmüş bademi, birer tatlı kaşığı gülsuyu ve bademyağıyla karıştırın. Karışımı, üzerine süt ilave edin krem kıvamına getirin. Peelingi yüzünüze sürün ve hafif dairesel hareketlerle cildinize 1 - 2 dakika masaj yapın. Şimdi cildinizi su ya da pirinç suyuyla durulayın.

Gözlerinizdeki yorgunluğu ve şişkinliği almak için ise şu yöntemi kullanabilirsiniz. iki parça buz ve iki dilim salatalığı alın, ince bir beze sarıp gözünüze yerleştirin. Bu kompres rahatlatıcı ve tamamlayıcı, dinlendirici etkiye sahip oluyor.

Rahatlamaya ihtiyacınız varsa, papatya, yasemin ve sandal ağacı tam size göre. Bunun için; dörder damla yağı küvete doldurduktan sonra iyice karıştırın. Küvette dinlenirken derin nefes alarak aroma yağlarının rahatlatıcı gücünden yararlanmanızı öneririz.