Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un 14 haftalık yenilmezlik serisine son veren Fatih Karagümrükspor’un Başkanı Cengiz Günaydın, Ajansspor’a konuştu..

Lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ağarlayan ve 1-0 galip gelen Fatih Karagümrükspor’un bu maça hazırlanışı, seriyi kırmak için verdiği mücadeleyi Başkan Cengiz Günaydın anlattı.

Günaydın şöyle konuştu:
“Kendi sahamızda oynadığımız sandıklı maçında çıkan olaylardan dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Bize göre çok haksız bir karardı. Taraftarımız bu karara tepkisini koymak için Diyarbakır maçından bir gün önce takımın kamp yaptığı tesisleri ziyaret edip futbolcularımıza moral vermek için tribünleri doldurdular. Karagümrük Arenada sanki maç oynanıyormuş gibi bir atmosfer yarattılar ve Diyarbakır maçını bizlere bir gün önceden yaşatıp, Karagümrük taraftarının farkını bir kez daha ortaya koydular. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına kulüp olarak çok iyi hazırlandık. Teknik ekip, oyuncular ve yönetim olarak herkes üzerine düşeni yaptı ve rakibin 14 haftalık yenilmezlik serisine son verdik. Rakip takımı ve yöneticilerini en iyi şekilde ağırladık hiç bir tatsızlık olmadı karşılaşma çok dostane bir ortamda geçti.”

“Sıradaki İstanbulspor”
"Bugünden itibaren bu hafta oynayacağımız İstanbulspor maçını düşünüyoruz. Diyarbakır Büyükşehir Belediye maçındaki mücadelemizi ve performansımızı bu maçta da gösterip 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. İnşallah bu maçı da büyük taraftarımızın desteği ile kayıpsız geçeceğiz. İstanbulspor’un evinde oynanacak maça bütün Karagümrüklüleri bekliyoruz.”

Antrenmandan taraftar görüntüsü: