Michelle Williams

Michelle Williams Dawson's Creek'ten oscar ödüllü film yıldızlığına doğru büyük bir evrim geçirdi. Aktrisin çalıştığı makyaj uzmanı Kara Yoshimoto aktris için 'kendini buldu' diyor. Makyajında pembe tonlarını kullanan aktris uzun dalgalı saçlarına veda ederek kısa kesim saçları tercih etti. Saç stilisti Laini Reeves "Michelle modern bir genç kadının en mükemmel örneği" diyor.

Üstte, Lassie dizisinde oynayan genç yıldız Los Angeles'a taşınmıştı.



1998

Dawson's Creek dizisinde kötü bir karakteri canlandıran Williams kıvırcık saçlarıyla dikkat çekmişti.



2000

Yataktan yeni kalkmış gibi görünen doğal dalgalı saçlarıyla ..



2002

William dumanlı göz makyajıyla yeşil gözlerini ön plana çıkarmış.



2004
Dawsons Creek disizi sonlandıktan sonra Williams ilk olarak görüntüsünü değiştirdi. Sarı saçlarına veda eden aktris saçlarını koyulaştırdı.


2006

Sarı elbisesi, kırmızı ruju ve topuz yaptırdığı sarı saçlarıyla oscar ödül töreninde..



2007

Rosemary's Baby'deki Mia Farrow'un kısa kesiminden esinlenen aktris saçlarında iki ton renk kullanmış.



2009

Saçları uzamaya başlayan aktris ek saçlarla yaptırdığı topuz saç modeli, uzun kakülleriyle.



2010

Marilyn Monroe'nun hayatını oynadığı filmle birlikte yeniden kısa saçlara dönen Williams ilk kez oldukça açık bir saç rengi denedi.



2011

Oscar ödül törenine katılan aktrisin yüzünü renklendiren Jeanine Lobell "onu bembeyaz bir ciltle görmek istemiyorum" dedi. Simli göz makyajı dikkat çeken artistin rujunun üzerine de fondöten sürülmüştü. Böylece dudaklarda çok doğal bir görünüm yakalandı.



2012

Williams'ın yeni saç rengi daha doğal bir görünümdeydi. Golden Globe ödüllü akrtris bunun bilinçli bir seçim olduğundan emin olmadığını söylüyor. "Saçlarımı sürekli kısa tutuyordum haliyle de rengi koyulaştıkça koyulaştı" diye devam ediyor yıldız sözlerine.

kaynak : instyle.com