Galatasaray Spor Kulübü’nün aylık spor yayını Galatasaray Dergisi’nin 117. sayısı, 168 sayfalık geniş içeriğiyle, bayilerdeki yerini aldı. 117. sayıda Burak Yılmaz ve Henry Domercant gibi iki önemli röportajın yanı sıra eski oyuncumuz Arif Erdem ile yapılan geniş söyleşi yer alıyor.

Hamit Altıntop ve Nordin Amrabat posterlerinin yanı sıra 10 adet Galatasaray forması ve Aral Ticaret'ten bir adet PC oyununun armağan edileceği Galatasaray bulmacalarının da bulunduğu Ekim sayımızda çok geniş bir içerik bulacaksınız.





Galatasaray Dergisi’nin Ekim sayısında yer alan diğer konular:

Burak Yılmaz
Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, en verimli çağında geldiği Galatasaray’daki hedeflerini Galatasaray Dergisi’nin 117. sayısına anlattı. Başarılı oyuncu, konsantrasyonunu ve özgüvenini nasıl yeniden kazandığını Galatasaraylılarla paylaştı.

Henry Domercant
Sayı yapmak doğasında vardır bazı oyuncuların. Gözleri tamamen kapalı gibi şut atarlar bazen, el üstünden, sanki önünde kimse yokmuş gibi, hayal edercesine boş bir parkeyi. Konsantrasyonları yoğundur ve kazanmak isterler çılgınca. Karşınızda Henry Domercant.

Arif Erdem
Galatasaray’ın efsane isimlerinden Arif Erdem, 1991 yılında giymeye başladığı formasına 2005 yılında veda etti. 14 yıl boyunca sayısız zafer yaşayan Arif Erdem ile Galatasaray günlerini ve teknik adam olarak futbola bakışını konuştuk.

Ekrem Memnun
Kadın basketbolunda, dokuzu üst üste olmak üzere toplamda 11 şampiyonlukla bir döneme damgasını vurmuştu Galatasaray. O takımın başlangıcından 1999’da Avrupa üçüncülüğüne kadar çıkmasına ve son lig şampiyonluğuna kadar Ekrem Memnun her kademede başarıyla görev aldı. Tekrar yuvasına döndü ve o güzel günleri yeniden yaşamanın özlemiyle ve heyecanıyla çalışıyor şimdi Ekrem Memnun.

Rus Oligarkları
Futbola son yılda doğudan giren sermayenin arkasında bulunan Rus oligarkların gelişim süreci, futbol bakışlar ve bundan sonra yapacakları

Düdüğün Bozulduğu 10 Maç
Manchester United maçından yola çıktık, 2000'li yıllarda rakiplerden ziyade hakemlere takıldığımız maçların derlemesini yaptık. "Ne yazık ki" unutamadığımız, hakemlerin önüne geçtiği 10 maçımız, Ekim sayımızda...

Van İçin 1’iz
Bir kulübü diğerlerinden ayrıştıran, onun büyüklüğünü anlatan en can alıcı kriterlerden biridir sosyal sorumluluk projeleri ve Galatasaray toplumdan aldıklarını onlara geri vermek konusunda her zaman hassas davranmıştır. Van’daki depremin üzerinden bir sene geçti ve kış yaklaşıyor. Basketbol takımlarımızın tamamı çocukların moralini biraz olsun düzeltmek, onlara spor sevgisi aşılamak, yüzlerini güldürmek için oradaydı, başardılar da gururla.

Caner Eler
Spor medyasının son yıllardaki en saygın ve en sevilen isimlerinden, 2008 Londra Olimpiyat Oyunları'nın yıldızı Caner Eler'i bu sayımızda dergimize konuk ettik. Kişisel hayat hikâyesinden basketbol kariyerine, Türkiye'deki spor kültüründen Olimpiyatlara dek uzanan sohbetimizi keyifle okuyacaksınız...

Berkay Buğdanoğlu
26 yaşında çağdaş resim yapan genç bir sanatçı Berkay Buğdanoğlu. Aynı zamanda bir Galatasaraylı Berkay Buğdanoğlu. Galatasaray için bir şeyler yapmak isteyen iyi bir Galatasaraylı...

Enver Paşa’dan Yadigâr
Galatasaray tarihine ışık tutacak, kıyıda köşede kalmış belgeleri paylaşmaya devam ediyoruz. I. Dünya Savaşı yıllarının Harbiye Nazırı Enver Paşa’nın Galatasaray Lisesi mezunlarından İbrahim Mehmet Efendi’ye verdiği Harp madalyası Beratı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

Feyyaz Yalçın
Galatasaray takım otobüsü Feyyaz Yalçın’ın sekiz senelik yol maceraları Galatasara Dergisi’nin 117. sayısında. Kamplar, deplasmanlar ve Florya’da bir gün…

Erkek Basketbolda Kamp Raporu
Yeni sezonun yeni umut ve beklentilerle açılmasına artık çok az bir süre kaldı. Türkiye Kupası’yla başlayacak heyecan. Peki ya öncesinde neler oldu koca bir yaz boyu? Erkek Basketbol Takımı ne tür çalışmalar yaptı, nerelere gitti, kimlerle oynadı, şampiyonluk yakın mı, her soruya cevap arıyoruz, birkaç özel anekdot ile çeşitlendirerek. Hazır mıyız?

Eurocup Nostalji
Yepyeni bir hedef gözüküyor ufukta. Çocukların yüreğinden Beyoğlu’ndaki müzeye giden bir yolculuk sırasındayız. ULEB Cup’ta sonuna kadar ilerleyip zaferin eşiğine gelmiştik. Artık daha da ötelere ulaşmanın vakti, Eurocup’ta kupayı kaldırıp havaya kaldırmanın gururla ve bir ulusa daha önce yaşattığımız coşkuyla.

Mehmet Orhan Esendal
Almanya’da oynayan ilk Türk futbolcusu olma özelliğini taşıyan Galatasaray Liseli Mehmet Orhan Esendal’in fotoğraflarla hikayesi