İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 2-0 kaybettikleri Gençlerbirliği maçında, iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını belirterek, milli maç arasında kendi seviyelerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Carvalhal, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, yedikleri ilk golün takıma ağır bir darbe olduğunu kaydederek, ''İkinci golden sonra oyuna dönmeyi başardık. Rakip kaleye gitmeye başladık. Sahada aklımızdan çok kalbimizle oynamaya çalıştık. Oyunumuz takımdaki oyuncuların ayağına bakıyor. Fakat bu oyunculardan normal seviyelerinin altında oyun izledik'' diye konuştu.

Ligde milli maç arasına girileceğini hatırlatan Portekizli çalıştırıcı, ''Ligin durması kendimizi toparlamak için yardımcı olacak. Bu arada kendi seviyemize dönmeye çalışacağız'' ifadesini kullandı.

Kendi sahalarında kazanamadıklarının hatırlatılması üzerine Carvalhal, ''Rakiplerin taktiklerine karşı nasıl davranmamız gerektiğini bulmamız lazım'' dedi.

Turuncu-lacivertli takımın kaptanı Ekrem Ekşioğlu ise son dönemde aldıkları kötü sonuçların Gençlerbirliği maçını daha da önemli kıldığını anlatarak, ''Evimizde maç kazanamıyoruz. Takım halinde iyi defans yapıyoruz ama pozisyon üretme konusunda belli bir süredir sıkıntı yaşıyoruz. Umarım milli maç arasında bu eksikliğimizi gideririz. Bu süreçte yapabileceğimizin en iyisini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Futbolculardan Efe İnanç, birbirine benzer iki takımın mücadele ettiğinin altını çizerek, ''Maçın gidişatında gol atanın kazanabileceği bir mücadeleydi. Duran top sonrası bir gol yedik. İkinci golden sonra dirençleri de arttı. Milli takım arasının da girmesi, toparlanmamız açısından önemli. Bundan sonra öz eleştirimizi yapıp maçlara daha hazır çıkacağız. Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum.''


[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!]