Kayserispor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ligde sıkıntılı günler yaşayan Kayserispor'a destek verdi. "Bu takımı zamanında şampiyonda yaptık, ligden de düşürdük" diyen Özhaseki, yönetime ve teknik heyeti desteklemek gerektiğini söyledi.

Ligin 4. haftasında sadece 1 puan toplayarak ağır eleştirilere maruz Kayserispor'a Onursal Başkan Mehmet Özhaseki sahip çıktı.
Kayserispor'un yakasından düşmeyen bir şanssızlığın olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, takıma, yönetime ve teknik heyete sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Bir takımı yerden yere vurmakla sonucun gelmeyeceğini söyleyen Özhaseki şöyle konuştu:

"İnşallah önümüzdeki günlerde takımımız toplanır ve şansızlığını kırar. Takımda iyi kaliteli isimler var. Geçtiğimiz yıllara göre daha zengin bir kadrosu var. Teknik heyet bu gidişin çözümünü mutlaka yapıyordur. Bize düşün görev ise destek olmaktır. Destek vermektir. Takımımız bir tane. Onu dışlayarak yerden yere vurarak sonuç gelmez. İyilikte gelmez başarıda gelmez. Zor günleri zamanında çok yaşadım. Biz bu takımı Şampiyon yaptığımız dönemlerde oldu, küme düşürdüğümüz yıllarda oldu. Herkes aklına geleni söyledi.Çok eleştirildik ama her şeye rağmen sabırlı olduk. İstikrar ve sabır çok önemli biz bunu iyi biliyoruz. Herhangi bir isim değiştirmek, teknik heyet değiştirmek yönetim değiştirmek başka isimler getirmek kimseye fayda sağlamaz. Çalışmaya devam. İnşallah başarı gelecektir. Sabırlı olalım"