Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor'a mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Şota karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveledze, ''Çok hafif bir golden mağlup olduk'' dedi.

Şota, Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşma boyunca takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirtti.
Galip gelerek taraftara çifte bayram yaşatmayı istedikleri ancak bunu gerçekleştiremediklerini vurgulayan Şota, şunları kaydetti:

''Lige evimizde oynadığımız bir maçta 3 puan alarak başlamak istiyorduk. Son dakikaya kadar uğraştık ama maalesef olmadı. Maça baktığımızda bir net pozisyon bile vermedik. Bursaspor birkaç tane kontratak yakaladı. Maçta iyi mücadele ortaya koyduk. Üzgünüz, çok hafif bir golden mağlup olduk. İlk maçımızda oyuncularımızın son durumunu da görmüş olduk. Takım olarak 90 dakika boyunca iyi mücadele ortaya koyduk.''

Takım olarak kazanmak için sahaya çıktıkları ancak başaramadıklarını ifade eden kaleci Ertuğrul ise ''Biz maçın birici dakikasından doksanıncı dakikasına kadar iyi bir mücadele ortaya koyduk ama sonuca gidemedik. Eğer bir gol bulsaydık, maçın sonucu değişebilirdi. Kazanmak için her şeyi yaptık. Rakip takım kaliteli oyunculardan kurulu'' diye konuştu.