Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e merhaba diyen Akhisar, gelecek sezon maçlarını Akhisar'da oynamak istediklerini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, yeni sezondan maçlarını Akhisar'da oynamak istediklerini söyledi.
Acar, yaptığı açıklamda, sezon boyunca gösterdikleri başarıyla Bank Asya 1. Lig'de mutlu sona ulaştıklarını, bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Bu süreçte Akhisarlılar'ın her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Acar, şampiyonluk kutlamalarını Perşembe günü saat 18.00'de Akhisar Belediye Stadı'nda yapacaklarını ifade etti.
Acar, yeni sezonda maçlarını Akhisar'da oynamak istediklerini belirterek, ''Bu konuda mevcut stadımızın gerekli standartlara yükseltilmesi için belediyemiz çalışmalara başladı. Bu kriterleri sağlayamazsak müsabakalarımızı Manisa'da veya İzmir'de oynayacağız. Ancak bizim başarımız Akhisar'ın başarısı, dolayısıyla maçlarımızı Akhisar'da oynamak istiyoruz'' dedi.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Süper Lig'e çıkmadan bir görüşme yaptıklarını kaydeden Acar, ''Biz Süper Lig'e çıktığımız takdirde teknik heyet konusunda bir B planımızın olmadığını kendilerine ilettik. Teknik heyetimiz de bundan dolayı mutlu olduğunu ve kendilerinin de başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Bu şekilde aramızda sözleşmiştik. Yüzde 99 Hamza hocamızla yola devam edeceğiz'' diye konuştu.