Bir ihanetin acısıydı benimkisi,yaptım ve katlanmam gereken bir acım vardı artık .Kendime soruyorum niye? niye yaptım diye?
İnan bir cevab bulamadım dahaca hala sebebini düşünüyorum degermiydi ayrılıga,degermiydi özlemeye degmezdi evet pişmanımşimdi yaptıklarımdan ve hiç bir şeye degmedigini düşünüyorum.Sevgili bulursun kendine ilk zamanlarda oldugu gibi alışırsın kaynanşırsın,sevdalanırsın konuştukça konuşasın qelir her zaman yanında olmak onu görmek istersin hayatının hep sevdiginle
beraber geçmesini istersin öyle de olur zaten.Hep beraber olursun dakikalarca hatta saatlerce konuşmalar,mesajlaşmalar başlar.
Kendini kaptırırsın ona,ondan başkasını gözün görmez o zaman farkında bile olamazsın ne yaptıgının.Arkadaşlarını,çevreni,dost-larını hatta aileni bile unutursun onunla birlikte olabilmek için.Ve sonunda mutluluga kavuştum zannedersin her şey istedigin gibi gider.. seversin,sevilirsin ilgi görürsün,ilgi gösterirsin ve sonunda her şeyi ile senin olmasını istersin sevdiginden.
Sevgilinde ister ve beraber olursunuz saatlerce kendinizi ona baglamış gibi hissedersiniz.Artık sana ait oldugunu düşünürsünistersede bir yere gidemeyecegini düşünürsün.O arada "seni ölümüne seviyorum" diye bir bagrış kopar cevrende,gercektende seniölümüne sevdigini düşünürsün.Ama bilinmezligi unutursun.Sadece anı yaşarsın farkında olmadan...

Artık düşüncene göre senin olmuştur.Zaman ilerler ve ona olan düşkünlük yavaş yavaş düşmeye başlar.Sogumayı anlarsın zaman ilerledikçe korkundan soramazsın,sevgime inanmıyor diye.Bana güvenmiyor gibi sözcükler beyninin kenarlarında dolaşmaya başlar.
Sevgiden daha öte bi beklenti yarartırsın sevgiline.başta olan ilgin ona büyük bir çosku getirirken ilerleyen zamanda gelen bosverme lafları rahatsız etmeye başlar.Geçiken mesajlar,gelmeyen cevablar,aranmayan saatler,aşkım denilmeyen cümlelerin sorguları başlar.Neredeydin,ne yapıyordun,niye geç kaldın cümleleri doldurmaya başlar saatlerini,günlerini.Bu sözcüklerin getirmiş oldugu gerginlik seni bogmaya başlarken sevgilini üzmeye başlar.Ve aranızda başlayan kargaşalık ayrılıgı getirir,eskiden söylenen güzel sözcükler ve cümlelerin yerini alır ayrılık cümleleri.Ama kaybetmek istemez sevgilin seni hiç bir zaman.Hep ayrılık sözcüklerinin yanında eskisi gibi olalım,seni seviyorum sözcükleriyle seni kendine cekmeye calışır senden gelecek olan bir güzel söze muhtaç olur.
İlk zamanlarda aklına gelmeyen arkadaşalrını hatırlarsın onların yanında gezmeye başlar,onlarla vakit gecirmeyi tercih edersin.
bu sefer mesajlar ilk sevgilinden qelmeye başlar.Aşkım ne yapıyorsun.Günanydın mesajları sürekli gelmeye başalr senden ceavb bekler çünkü baglanmıştır sevdigin kız sana.Gitsende bırakmaz seni ,sende ona dayanarak daha cok uzaklaşırsın ve bahaneler yaratmaya baş-larsın hayatında.Arkadaşların tekrar sevdiginin önüne gecer ve sevgiline zaman ayıramaz hatta mesaj yollama vakti bile bulamazsın diye uyduruk cümleler kurmaya başlarsın.......

Ve sonucunda başka kızlar araya girer.Artık hedefledigin şeyi gercekleşmiş bulundurarak önem göstermezsin.Sadece yalnızlıgını dolduran bir zaman aracı olarak görmeye başlarsın sevdigini.. o bitmiştir senin için başka kızlarla muhabbete girersin ve sonucunda eski sevgilin duyar seni bir mesajla bitti der bitti.İlk başta takmazsın kafana sonra o gidince bir endişe sarar içini.Tekrar
düşünmeye başlarsın,mesaj yollarsın,yalvarmaya başlarsın o gidince anlarsın onu ölümüne sevdigini,onu kaybedince anlarsın onsuz olamadıgını,o gidince anlarsın yalnızlıgını ve sonunda sen onun için bitmişsindir. Geri dönmeyecek bir hayale kapılırsın,geri dönsede eskisi gibi olamayacagını düşünürsün.Ve şansın biter bu sefer sen acı cekersin kimseler duymaz ve kimselerin seni anlamayacagını düş-ünürsün. Ve sonuç olarak öyledir bu aşk hikayesi.. insaların bu hayatta üç tane ruh ikizi oldugunu okumuştum bir romand****arşına çıkıp
çıkmayacagı hiç bir zamanda belli degildir.belki dünyanın öbür ucunda hepsi,belki sibiryada belki afrikada belki yanıbaşında.
Ben buldum ruh ikizimi yanımda yaratılmış fakat kıymetini bilemedim kaybettim.Diger ruh ikizleirminde onun gibi olacagını hiç ummuyorum.
Ve karşıma çıkmlarını istemiyorum.Eger sende bulduydsan ruh ikizini kaybetmeyi hiç düşünme..