Türkiye’nin en çok satılan ve okunan spor yayını Galatasaray Dergisi, şimdi Apple Store’da satışa çıkarak iPad platformunda da yerini aldı.

Galatasaray Dergisi 3.99 USD fiyatla giderek büyüyen yeni medya satış platformu Apple Store'dan da satın alınabilecek, iPad bilgisayarları elektronik ortamında okunabilecek, saklanabilecek.


Türkiye'de de büyük rağbet görmeye başlayan bu yeni medya ortamının sunduğu bütün medya olanaklarıyla dergi okumanın yenilikçi keyfi, Galatasaray Dergisi'nin zengin içeriği ve birbirinden güzel fotoğraflarıyla daha da artacak.

10 yıldır Galatasaray’a ve spora dair hazırladığı konuları okurlarına taşıyan Galatasaray Dergisi, iPad kullanıcıları için yenilikçi bir dergi mağaza uygulaması olan dMags platformu üzerinden okurlarına ulaşıyor.

Apple Store’da “Galatasaray” veya “Galatasaray Dergisi” anahtar kelimeleri ile aratabilir, arama sonucunda karşınıza çıkan dMags uygulamasını indirdiğinizde Galatasaray Dergisi’ne ulaşabilirsiniz. Ayrıca Galatasaray Dergisi’ne iPhone ve iPad’lerinize QR Code’u okutarak veya Apple Store’daki dergi uygulamasından indirerek erişebilirsiniz.

Galatasaray Dergisi’nin iPad versiyonunu dMags ile uygulama içindeki kütüphaneye indirerek okuyabilirsiniz. Uygulamadan çıktığınızda, yazılım hangi sayfada kaldığınızı hatırlıyor ve dilerseniz favori sayfalarınızı sizin için kaydediyor.