Bir ay önce kadardı.“Zaman “demişti, ilişkimizi bitirmek için sadece zaman verelim. Hemen bitiremeyiz zaten. Bu senin içinde benim içinde kötü olur” demişti. O gün beni sevdiğine inanmıştım. Bitirmek istemediğini en azından zamana bırakalım dediği an sesindeki titremeyi çok içten söylediğini fark etmiştim. Gözlerim dolmuştu benim de. Sesim titreyerek sormuştum” hangi zaman ?” diye birkaç ay sonra sana “ben gidiyorum artık asla görüşemeyiz bir daha”diyeceğim zamadan mı bahsediyordu. O zaman her şey daha kötü olmayacak mıydı?“ daha dün elimi tutuyordu, dün dudakları dudaklarımdaydı demeyecek miydim. Allahım nasıl bir acıydı o nasıl kalbim yaralanmıştı. Şurda 3 ay vardı 3 ay sonra değil onun yüzünü görmek adını bile duyamayacaktım. Kendi evimde .kocamın her an yüzüne bakışımda hatırlamayacak mıydım yüzünü? ellerimi her tutuşunda gelmeyecek miydi aklıma? ya şimdi benim için bir başkası dediğim kocam beni öperken gözlerimi her kapayışımda gözlerini hatırlamayacak mıydım? Bütün bunları düşünüyordum..
Son buluşmamızın üzerinden birkaç gün geçmişti .Ama bu arada beni bir kez bile aramamıştı. Ne yaptığımı, ne düşündüğümü hiç mi merak etmiyordu. Galiba “zaman “gelmişti. Kaderin zamanını kendisi yaratmıştı. İlişkinin başlamasına ikimiz karar vermiştik ama bitirmek için idam hükmünü kendisi imzalamayı seçmişti. Ne yani şimdi bitmiş miydi hiç aramazsa bitmiş mi olacaktı. Ya çektiğim acı ne olacaktı?...onu her sabah aynı yerde aynı saatte her görüşümde içimi kaplayan sevda…birisi cevap vermeliydi. aylarımı verdiğim sevgimi bitirmeli miydim.”sevdam” dediğim adam zamanın geldiğini bana haber vermemişti ama… ama ben…
Evet, ben hazır değildim ki daha…oysa unuttuğum bir şey vardı… “hayat, zamanı kendisi yaratıyordu ve oyun taşlarını elinize bile almanıza izin vermiyordu. İşte bu gerçeği acı bir şekilde öğrenmiştim ben kocamı aldatırken o da beni aldatmıştı. Birkaç haftadır telefonla görüşüyorlarmış. Şahit oldum bir gün iş yerinde sesi çok heyecanlı geliyordu.telefonla konuşurken bile ellerini nereye koyacağını bilemiyordu. Şimdiyse kocamı sevmeye çalışıyorum. Çektiğim acı büyük bir ders vermişti bana. O ise hala aynı kızla,hala aynı yerde çalışıyoruz .hergün yüzünü görüyorum.sesi kulaklarımda hep.hala “acaba “diyorum” acaba ne düşünüyor?”



ALINTI