Bugün itibariyle [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!]‘da yayınlanan oyun; Knight Online tarzı RPG oyun severler ile buluştu. 16 farklı arenada, 5 farklı zorluk seviyesinde oynayabileceğinizDungeon Hunter 3 oyununun bağımlısı olabilirsiniz…

Ultima gibi oyunlarla start alan RPG tarzı oyunları daha sonrasında; Knight Online, Silkroad, Cabal Online, Metin2 gibi oyunlar izlemiş, oldukça popüler hale gelmişlerdi. Milyonlarca insan tarafından bağımlılık derecesinde oynanan bu oyunlarda; genel olarak seçtiğiniz karakteri güçlendiriyor, güçlendikçe daha iyi silahlara sahip oluyorsunuz.
Aşağıdan oyuna ait görsellere bakabilirsiniz:
[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!] [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!]
İşte bu tarz oyunlara; GameLoft tarafından sunulan bir alternatif olan Dungeon Hunter 3 oyunu Google Play Store’da Android cihazlar için yerini aldı. Oynanılabilirlik açısından bilgisayardan fazla bir farklı olmadığını söyleyebileceğimiz oyunda dokunmatik olarakherşeyi kolayca yapabiliyorsunuz.
Dungeon Hunter 3 oyununda; 16 farklı arenada, 5 farklı zorluk derecesinde, farklı özelliklere sahip Warlord, Astromancer, Trickster veya Shaman karakterlerinden birisini seçerek oynamaya başlıyorsunuz. Oyunda ilerledikçe level olarak olarak yükselirken; 1,000 farklı özel eşyayı açıyorsunuz. Ayrıca, ilerledikçe yeni özelliklere sahip olan karakteriniz ile muhteşem grafiklere sahip oyunda; karşınıza çıkan yaratıklarla savaşıyorsunuz.
Aşağıdan Dungeon Hunter 3′ün tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:









Android 2.2, Android 2.3, Android 4.0 sürümlerine sahip telefonların yanısıra; Android 3.0 ve üstü sürümlere sahip tabletler için de oynama desteği bulunan Dungeon Hunter; HD olarak oynama imkanı sayesinde oldukça başarılı diyebiliriz.
Dunger Hunter 3 oyununu [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!] Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.