Aranızda gerçekten inanan var mıydı? Yıkabileceğinize, bitireceğinize? Sessiz kalacağımızı mı sandınız? Üzerimizde oynanan oyunları anlamayız mı zannettiniz? Biz her zaman sadece futbol değil SPOR kulübüyüz diye övündük, 7 aydır kanıtladık ki biz Türkiye’nin en büyük, en kalabalık, en güçlü ve en dirençli sivil toplum örgütüyüz. Biz Fenerbahçe’li değiliz, biz Fenerbahçe’yiz. İşte bu yüzden taraftarlık olarak bizimle boy ölçüşmeye kalkmayın, aynı klasmanda yarışmıyoruz.

Aslında Beşiktaş’a karşı oynadığımız maç sırasında biliyorduk önümüzdeki maç bize “ceza” vereceklerini…; ve sonra açıkladılar maç “seyircisiz” dediler. Anlayamadık. Nasıl yani? Ya bizi insan yerine koymuyorlardı ya da seyirci olmadığımızı biliyorlardı. Dedik ki; Mabet bir maç seyircisiz kalabilir çünkü her maç taraftarlı. Günler öncesinden başladı hazırlıklar, kimlik fotokopileri çekilip girildi sıralara.

Daha önce sıcak havayı bahane edip stadı doldurdunuz diyenler, o gün, gün içinde bizim önce sıraya girip, sonra, daha bilet dağıtımı bitmemişken maça girdiğimizi de biliyorlar mıydı acaba? Bu sefer havanın en iyi ihtimalle 3 derece olacağını bildiğimiz gün için 2 günde 36000 bilet bitirdik.

Bu ülkede tribünün kralı olduğunu iddia edenlerin bir kez bile yaptığını görmediğimiz bir şeyi yaptık. Koreografi, görsel şov, karton dizmek, direnmek, ultras falan… Bilir misiniz? Bunu kadınlar yaptı. Sizin “kadınköy” den daha yaratıcı bir sataşma şekli bulamadığınız takımın taraftarları, direnenleri. Direndik. Çoluk çocuk, genç yaşlı, başkan, taraftar, sporcu, malzemeci… 17’ye karşı 1 değil, Cemaate karşı, Fenerbahçe düşmanlarına karşı.

Futboldan anlamaz dediğiniz kadınlar, takımı gerideyken susmadı ya da dakika 80’de staddan ayrılmadı. Skor 1-2 iken “Bizim için Saldır Kanarya!” diye haykıracak, art arda 3 gol gelince soruşturma başlatılmasını isteyecek kadar anlıyordu onlar futboldan, aslında taraftarlıktan, birçoğunuzun aksine. İşte bu ve buna benzer birçok sebeptendir ki Fenerbahçe yıkılmaz. Cuma Silivri’ye, Cumartes, mabede, Pazar Lefter için adaya, Pazartesi Çağlayan’a, Salı Caferağa’ya sel olur akar ama yıkılmaz.

Biz Fenerbahçe’nin kadınlarıyız. Biz bir ölür, bin doğarız. Biz her şeyin farkındayız. Biz direne direne, HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ.

Vamos Bien
[Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!]