Bazen onu elde etmek için onu üzmen gerekir.

‎+ Hapşuu
-Çok sevmeyeceksin mesela o daha az seversa kırılırsın ; ki o daha az sever
+Kıvanç iyi misin?
-Pardon aşkım ya dalmışım..

+Hala seni seviyorum.
-Ben de seni halası kurban oyyy

Yazmanın en kötü özelliği bu. En çok okuması gereken kişi o. Belki tek okuması gereken kişi. Ben yazacağım o okuyacak o yazacak ben okuyacağım. İkimiz de yazıp ikimiz de okuyacağız. Zaman zaman beraber yazıp beraber okuyacağız. Hayır onunla diyorum sizinle değil. İstiyorum. Çünkü dedim ya ona yazdıklarımı ondan başka herkes okuyor. Ona yazdıklarımı. Ona ona..

Neden sevgilin yok?
+Çünkü insanlar güvenilmez. Kimin ne zaman ne yapacağını bilmiyorsun. Sevdiğini belli ettiğinde seni öldürüyorlar. En değer verdiğin kişi sırtından vuruyor. Sonra ne oluyor biliyor musun?
-Ne oluyor?
+*****rip gidiyorlar. Ve sen piç gibi kalıyorsun.

‎+ hapşuu
- çok ver
+ ayısın Osman.

‎+Aşkım öpeyim mi?
-Nerden?
+İstanbul sen?



Ben sana aşık olmak istememiştim ki başımı yaslayıp müzik dinleyebileceğim birini arıyordum. Sabahları yatağımdan kalktığımda yüzüme gülümseyen birini sıkılmadan saatlerce konuşabiliceğim birini. Gittiğimiz yerleri beraber keşfedeceğimiz birini elini tutmasam bile olurdu. Gözlerime mutlulukla bakan birini arıyordum zaten ben. Beraber sarhoş olup sokaklarda deli gibi bağıracağım birini. Bütün günün sonunda biten paramız yüzünden metrelerce yolu yürüyeceğim benle birlikte kütüphanede saatlerini geçirecek fısır fısır konuşmaya çalışacakgittiğimiz maçlarda sesimiz kısılıncaya kadar bağırabileceğim birini istiyordum aşık olmayı değil. Ama ben aşık oldum ve sadece canım yanıyor.

Nereden başlanır nasıl ifade edilir inan hiçbir fikrim yok. Gecenin bir yarısı uyanıyorsun soluna gidiyor elin. Yatağının sol tarafının boş olduğunu fark ediyorsun ve senin sol yanın bir başka taşıyor bu sefer. Kanamak gibi anla can kaybı bu. İnsan ölünce böylesine özler mi hiç kaybettiği şeyi? Sen özleniyorsun işte..

Odundan falan ama pinokyo bile senden daha adamdır inan. Onun yalan söyleyince burnu uzuyor senin yüzün bile kızarmıyor. Söyle hangi masaldan fırladın da ben bir bok sandım seni?

Korkma bir daha dönmeyeceğim. Severek gidebilmek de erdemdir bence sevmekten vazgeçip gidenlere bakarsan. Seni kötü anarak yürümemek bütü çabam elde bir sıcak dostluk tutma derdindeyim. Günahını kimsenin ödeyemeyeceği bir ayrılığı tartışmak zaman kaybıdır. Korkma ben aklından sildikten sonra yüreğine söz geçirebilenlerdenim.


Sen kimsin uğrunα cαnımı verecek kαdαr çok sevdiğim adam mı yoksα beni bu hale sokαn mı? Ne mi vαr hαlimde? Bir ölünün huzurundαn bαşkα bir şey bulαbilirsen duygulαrımın çöplüğünde yα dα aşk'ın bir hαrfine rαstlαrsan yüreğimde αl onu dα hediyem olsun sαnα. Acımα bαnα ben gαyet iyiyim artık birαz αçım sαdece. Şimdi yıllαr sonrα çıkıp gel seni seviyorum de onu bile yerim.