Umutsuzluğa düşersen SEVGİYİ hatırla,kedere çarparsan DüŞLERİNİ hatırla,Yaşamayı sevmiyorsan GüLDüĞüN GüNLERİ hatırla,En zor anında DOST ararsan hatırla.

UMUT YAZIYORUM BİR KIR çİçEĞİNİN TAç YAPRAĞINA. NİCE SOĞUKLARA DAYANIYORDA BİR SöZüNLE KIRILIVERİR DİYE KORKUYORUM....

Uçsuz bucaksız Gökyüzsüzünde kanat çırpan Martılar sonsuz huzuru anlatan Denizin Maviliğinde Gördükleri kendi yansımaları kadar essiz HAYAT Gülümsedikçe güzeldir.

Tatlı biri vardı sevilmeye değer,güzel biri vardı görülmeye değer,iyi dostlar vardı özlenmeye değer,ama biri var ki can vermeye değer,mesajımı okuyorsa eğer

Şu yalancı dünyada,bana aydınlık sensin. İnan bana sevgilim,Her zaman kalbimdesin.

SEVMENİN öLCüSü, öLCüSüZ SEVMEKTİR.

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce.

SEVMEK GEREK HERKESİ.SEVGİ öMRüN NEŞESİ.DüNYA'DA EN GüZEL ŞEY KALPTEN İNSAN SEVGİSİ!

Seviyorum dedin,aldattın.Canım dedin,kandırdın.Bir tanemsin dedin,bırakıp gittin.oysa ben sana gönülden bağlanmıştım,şimdiyse yürekten yaralıyım...

Seviyorum ama kimi en tatlı birini nasıl anlatsan sana ilk harflere baksana..

Sevgiyi sev ipte sevilene değil,sev ipte sevilmeyene sor.

Sevgim ufuklar dan gelip nereye gideceğimi bilmeyen bir lisandır.

Sevgidir en kutsal duygu,hiç beklenmedik bir anda karşımıza çıkar,beklenmedik biriyle bizi mutlu eder.Bu duygunun sizde hiç eksilmemesi dileği ile sevgiler siz.

Sevgi tıpkı güle benzer,rast gele tutarsan dikenleri batar Yapraklarını acarsan,duyguları akar Eğer tutmasını bilirsen,iste o gül sana tapar.

Sevgi Tıpkı gül gibidir,Rast gele Tutarsan Dikenleri Batar,Tutmasını Bilirsen... O Gül Sana güler.

Sevgi tıpkı bir GüL gibidir,rast gele tutarsan dikenlerini batar,yapraklarını koparsın duyguları akar,tutmasını bilirsen o GüL sana tapar.

Sevgi tıpkı bir gül gibidir,rasgele tutarsın dikenleri batar.yapraklarını acarsan duyguları akar,ama tutmasını bilirsen,o gül senden başkasını görmez oldun mu moruk.

Sevgi tepelerdeki çiçeklere benzer onu kopartmak değil yaşatmak önemlidir.

Sevgi nedir ne ister Ah bir bilsem Bir çift gülen göz mü yoksa dudaklardan dökülen gülücük mú yoksa sevdiğine verdiğin bir busemi Ya sizce?

Sevgi istiridye kabuğu içindeki inciye benzer saklı kaldığı zaman büyür kabuk acılınca büyüme aniden durur.