Kaptan Şenol Akın, geçen sezon Eskişehir maçında ön çapraz bağları kopmuş, 6 ay sonra tekrar aynı ayak bağları kopan Akın, şuanda İzmir'de tedavi görüyor.

Kaptan takımı ve kendisiyle ilgili konuşurken duygulu anlar yaşandı. Kaptan Şenol, "İzmir'de doktorum Bülent Zeren'e ameliyat oldum ve 1 aydır tedavi görüyorum. Bu sezonu kapattım ama bir dahaki sezona hırs ve azimle dönmek için çalışıyorum. Karabükspor’a dönmeyi tekrar formama, taraftarıma kavuşmayı arzu ediyorum, çünkü çok özledim” dedi.

Sakatlığının kendisini çok üzdüğünü söyleyen kaptan Şenol, ”Ama inşallah dönüşüm çok iyi olacak. O kadar doluyum, o kadar özledim ki maç oynamayı, Necmettin Şeyhoğlu stadında, taraftarımızın önünde oynamayı, Enişte Şenol, diye çağırmalarını her şeyi çok özledim” dedi

Karabükspor’a 1 yıldır hizmet edemediği için çok üzüntülü olduğunu da söyleyen Şenol Akın, ”Yeşil sahada ter dökmeyi, Karabükspor’a hizmet etmeyi istiyorum. Tam 7 yıl önce 20 yaşında Karabükspor’a geldim, burada futbolu bırakmak istiyorum. Böyle önemli bir sakatlık geçirdim ve uzun zamandır Karabükspor’dan ayrıyım. Fakat ilk günden bu güne kadar beni yalnız bırakmayan, eski başkanımız Ferudun Tankut’a, yeni başkanımız Nevzat Şahin’e, eski futbol şube sorumlumuz Metin Yılmaz’a, eski menajerimiz Seyit İçgül’e ve herkese teşekkür ediyorum. Bu zor günümde beni hiç yalnız bırakmadılar” dedi.

İkinci yarı maçları için futbolcu arkadaşlarına da seslenen Şenol Akın, ”Aramızda yeni arkadaşlarımız var. Karabükspor çok büyük bir camia, kulübüyle, şehriyle ve en önemlisi 1500 derece ateşin karşısında kazandığı parasının bir bölümünü bizlere veren Kardemir işçisiyle. Kimsenin Karabükspor düştü diye sevinmesine müsaade etmeyin. İlk maçımızla birlikle çıkın aslanlar gibi mücadele edin, sizi sizden başkasının yenemeyeceğini herkese gösterin. Aslanlarım benim Sivas’da gidin ve tarih yazın Ligde kalacağımız un müjdesini orada verin“ diyerek sözlerini tamamladı.