evrensel enerji Metodunun öncelikli amacı Beden-Zihin ve Ruh üçgeni arasındaki uyumun geliştirilmesidir. Enerji transferi ve meditasyon tekniğinin başlangıç noktası (içeriği) kişilerin sağlıklarını korumalarına, mutluluklarına ve ruhsal gelişmelerine yardımcı olmaktır.

Teknik, vücudumuzda bulunan 6 adet enerji (Chakra - Sakrai) merkezinin aktivasyonudur. (açılmasıdır) Bu açılım bize, kendimize ya da başkalarına Evrenin Enerjisini aktarabilmemize imkan sağlar. Enerjinin vücudumuza akışı ile vücudumuzdaki mevcut enerji sistemi dengelenir.

Seminerlere katılım ile bu metot bize olaylara daha pozitif yaklaşmamıza, yaşamımızdaki önceliklerimizi tekrar gözden geçirmemize ve karşılaştığımız güçlük ve kişilerle nasıl baş edebileceğimize yardım eder.

Bu metodun uygulanması ile sürekli artan sevgi ve şefkatimizle hayatımızdaki mutluluk ve huzurda artacaktır. Kendiliğinden ilgi alanımız değersiz, önemsiz ve bencil olanla değil, bunun yerine gerçekten daha da önemli ve derin anlamlı olan neşe ve mutluluk veren şeylere yönelecek ve daha iyi konsantre olacağız.

Bu teknikleri hayatımızla bütünleştirerek , uygulamaya çalışarak kendimize, ailemize, çevremizdeki bulunan kişilere böylelikle insanlığın tümünün yardımına katkıda bulunmamız, bu okulun kurucusu olan Master Loung Minh Dang'in arzusudur.