Türk Telekom yeni evli ve ya evlenecek çiftlere sevdikleri ile doya doya konuşsunlar diye seçecekleri 3 PSTN numarası ile aylık 3.000 dk hediye ediyor. Üstelik bağlantı ücreti ödemeden yıl sonuna kadar katılım ve doya doya konuşma şansı ile…
Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, evlilik kampanyası başlattı. Özellikle yeni evliler ve evlenecek çiftlere yeni evleri ev telefonsuz kalmasın diye seçecekleri herhangi bir Ev Avantaj tarifesinde, yine seçecekleri 3 ev veya iş telefonu numarası ile aylık toplam 3.000 dk konuşma fırsatı elde edecekler.
31 Aralık 2011 tarihine kadar devam edecek kampanyada abone olmak isteyenlerin Türk Telekom ofis, bayi ve ya 444 1 444 çağrı merkezine başvurmaları yeterli. Kampanyadan Türk Telekom’un evlilik sebebi ile başvuran tüm bireysel ve yeni müşterileri yararlanabilecek.
Kampanyadan faydalanan Türk Telekom aboneleri aynı zamanda 7’den 7’ye kampanyasından ve Ev Avantaj tarifelerindeki müşterilerine özel tüm kampanyalardan faydalanabilecek.
Siz de hemen Türk Telekom ofis , bayi ve ya 444 1 444 çağrı merkezine başvurun, eviniz telefonsuz kalmasın ..
Kampanya koşul ve kısıtları ;
Teklifin Başvuru Dönemi
11 Mayıs 2011- 31 Aralık 2011
Teklifin Faydalanma Dönemi
11 Mayıs 2011- 31 Aralık 2011
Teklifin Koşulları
Kampanya başvuru tarihleri arasında, evlilik sebebi ile yeni abone olup ( son 1 yıl içinde evlenmiş ve ya evleneceğini belgeyen ) , tarife paketi Ev Avantaj olarak seçilmelidir.
Ev Avantaj tarifesinin ücret ve koşulları aynen geçerlidir. Bu bilgi Ev Avantaj tarifeleri bölümünde detaylı yer almaktadır.
Teklifin Kapsamı
Yeni evli ( son 1 yıl) / evlenecek çiftler belge ibrazı ( evlenme cüzdanı – evlilik başvuru belgesi) ile kampanyaya başvurabilecektir.
Başvuru esnasında seçilen 3 PSTN numarası ile 31.Aralık.2011’e kadar 3.000 dk konuşma hediye verilecektir.
Bağlantı ücreti alınmayacaktır.
Cezai şart ve taahhüt bulunmamaktadır.
Kampanya Ev Avantaj’dan Özgür Merhaba kampanyası ile uyumsuzdur.
Seçilen 3 numara sonradan değiştirilemeyecektir.
Başvuru kanalı ofis, bayi ve çağrı merkezidir.