Sezonun Yeni Yüzleri

Mevsimin en moda makyaj ve saç trendlerini görünümünüze uyarlayın.



Reese Witherspoon


Çarpıcı Ojeler

Turuncuya çalan kırmızılar ve fuşya tonları sofistike bir etki yaratır ve herkese yakışır. Hem gündüz, hem gece kullanabileceğiniz bu çarpıcı tonlar, bu renkli sezonun ruhunu yakalamanın en pratik yolu...

Estée Lauder
Pure Color Nail
Lacquer oje,
Fuchsia Flame
rengi



Halle Berry

Kısa Kesimler


Kısacık olmasına rağmen son derece kadınsı görünen bu modeli kullanmanın en doğru yolu, biraz şekillendirici sürüp, ardından saçları dağıtmak. Bu genç ve enerjik modeli yaratmak için önerimiz, Shu Uemura Yokan Craft Texturing Melt.



Kirsten Dunts

Işıltılı Gözler


Metalik farlar, gözlerinizi anında daha aydınlık ve büyük gösterir. İşin sırrı, göz kapaklarına daha açık, gözkapağının kıvrımına ise daha koyu bir renk sürmek.



Lancôme
Ombre
Magnetique
far, Disco Silver
rengi



Amy Adams

Parlak Renkler


Reese Witherspoon’un saç renginin yaratıcısı Lorri Clark, “Modern bir etki için ihtiyacınız olan iki şey var; doğal bir renk ve parlak saçlar,” diyor.

Deneyin: John Frieda Frizz-Ease Hair Serum Extra Strength parlaklık verici serum.




Keira Knightly

Gösterişli Kirpikler


Gür, kıvrık ve upuzun kirpikler yaratmak için makyaj gurusu Stephen Moleski’nin önerilerine kulak verin; “Kirpik kıvırıcı uygulayın, ardından uzunluk veren bir maskara sürün. Kuruduktan sonra tekrar kıvırıcı uygulayın ve en son olarak hacim verici bir ürün kullanın.”

Deneyin:
Clinique
High Impact
Curling Mascara.



Neon Dudaklar

Cameron Diaz’ın da favorilerinden olan makyaj uzmanı Mariel Barrera, rengin kalıcılığını artırmak için rujdan önce bir dudak renklendiricisi sürmenizi öneriyor. Tavsiyesi, Revlon Just Bitten Lip Stain, Passion rengi.



Make Up For Ever

Rouge Artist Intense,
No.36



Angelina Jolie

Hacimli Saçlar


60’lı yıllardan ilham alan kabarık bir görünüm yaratırken, saçlarınızın yumuşak ve parlak olmasına özen gösterin.

Deneyin: Oribe Royal Blowout saç spreyi.

Harper's Bazaar