Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo'nun bonservisi konusundaki pazarlıklarda Everton ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Fenerbahçe'nin Yobo sabrı taşıyor.

Everton 4.5 milyon euro istiyor, Fenerbahçe ise 3 milyon eurodan fazlasını vermeye yanaşmıyor.

Fenerbahçe'de Nijeryalı defans oyuncusu Joseph Yobo'nun bonservisini almak üzere Everton kulübüyle yaptığı görüşmeler, İngiliz ekibinin 4.5 milyon Euro'da diretmesi üzerine tıkanma noktasına geldi. Fenerbahçe'nin ise teklifi en fazla 3.5 milyon Euro'ya çıkarabileceği ve bir daha da bu konuyu masaya taşımayacağı öğrenildi.

Nijeryalı futbolcuya yakın kaynaklar; KickOffNigeria.com'a Everton Kulübü'nün saçma bir tavır sergilediğini, anlaşma sağlanamaması halinde yüksek ücretli Yobo'nun yedek kulübesinde dahi oturacağını belirttiler.

YOBO'NUN GÖNLÜ FENER'DE: "EVERTON'A DÖNMEK BENİM İÇİN SON BİR KISA TATİLDEN BAŞKA BİR ŞEY OLMAYACAK"

Yobo ise en baştan beri söylediklerine bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirten Yobo; "Türkiye'de kendimi iyi hissediyorum. Kulübü, taraftarı, takımın rekabet gücünü ve her yıl Avrupa'da yer almasını seviyorum. Everton'da iyi zamanlarım oldu, kulübü ve taraftarları seviyorum ama artık ayrılma zamanı. Her sezon şampiyonluk için mücadele edecek bir takımda oynamak istiyorum. Everton'a dönmek benim için son bir tatilden başka bir şey olmayacak." şeklinde konuştu.

"EVERTON'A DÖNMEK BENİM İÇİN EN SON TERCİH, DÖNERSEM PAF TAKIMI'NA GİDERİM"

Yobo'nun temsilcileri transferin hafta ortasına kadar netleşeceğini söylerken, tecrübeli futbolcu daha da ileri giderek, "Kariyerimi Fenerbahçe'de sürdürmek istiyorum. Everton'a dönmek benim için son tercih, dönersem de PAF takımında oynarım" dedi ve bu konuda kararlı olduğunu İngiliz Kulübü'nün yöneticilerine iletti...