ÖZ KARACAAHMETSPOR: 3 SULTANBEYLİSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta, düşme potasında yer alan iki ekibin mücadelesinde Öz Karacaahmetspor, sahasında Sultanbeylispor’u 3-0 mağlup etti ve son haftalardaki başarılı form grafiğini sürdürdü.

Deplasman takımı Sultanbeylispor ilk yarıda net pozisyonlar bulsa da devre 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda maç ortada geçerken Sultanbeyli defans oyuncusu Mustafa ve Kalecisi Hamza’nın anlaşmazlığı sonucu kafa ile verilen geri pasında top ağlara gidince Öz Karacaahmet 1-0 öne geçti.

Bu golden bir dakika sonra sol taraftan gelişen Öz Karacaahmet atağında Halit skoru 2-0’a taşıyarak takımını rahatlatan golü Sultanbeylispor ağlarına bıraktı.




İki dakika içinde kalesinde gördüğü 2 golle oyundan düşen Sultanbeylispor’un 3. golü ağlarında gördüğü dakika 72 olarak kayıtlara geçti. Sağ kanattan gelişen Öz Karacaahmet atağında Hakan kaleci Hamza’nın üstünden yaptığı aşırtma vuruşu ile takımının 3. golünü atarak arkadaşlarını iyice rahatlattı.

Bu dakikadan sonra Sultanbeylispor pozisyonlar bulsa da maçın skorunu değiştiremeyerek sahadan puansız ayrılan taraf oldu. Maçtan sonra oldukça sevinçli görünen Üsküdar ekibi ligde kalma adına aldığı 3 puanı doyasıya kutladı.

Maçtan notlar
Maçı izleyenler arasında TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu vardı. Maçın 20. dakikasında stada gelen Ekşioğlu, Sultanbeylispor ve Öz Karacaahmet kulübeleri ile selamlaştıktan sonra ilk yarı bitene kadar kale arkasından maçı takip etti. Ekşioğlu ayrıca Öz Karacaahmet tribünlerini uyararak taşkınlık olmamasını ve küfürlü tezahüratların son bulmasını söyledi.




Stat: Selimiye
Hakemler: Adnan Güngördü, Volkan Tezcanlılar, Emrah Akkaya
Öz Karacaahmetspor: Özkan, Reşat, İbrahim, Alkan, Yıldıray, Kalender, Muhammet, Halit, Hakan, Yasin, Umut
Teknik Sorumlu: Tansu Açabey
Sultanbeylispor: Hamza, Yusuf, Mustafa, Hacı Salih, Hüseyin, İsa, Fatih, Murat, Ramazan, Çetin, Enes
Teknik Sorumlu: Metin Şimşit
Goller: Mustafa (65 kk), Halit (66), Hakan (72)