Işıltılı bir cilde sahip olmak için kullanabileceğiniz bir çok ürün var. Işıltıya uzanan en kısa yolu bulmak için piyasadaki ürünleri inceledik.



Parlak ve ışıldayan bir cilt için yapmamız gereken her şeyi öğrendik: Spor yapıyor ve durmadan su içiyoruz… Elimizde bir fincan elma çayı, bir tane havuç kemiriyoruz (Sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmanın inceliklerini öğrenmek için Parlak bir cilt için yapılması gerekenler yazımızı okuyun.

Cildinizin artık sağlıklı ve canlı bir görünümü var. Peki, o muhteşem ‘Hollywood ışıltısına’, ışığı yansıtan belirgin elmacık kemiklerine nasıl sahip olacaksınız? Seksi görünmek için de bu ışıltıya ihtiyacınız olduğunu biliyor muydunuz?

Cilde ışıltı ve aydınlık veren ürünlerden beğendiklerimizi sizin için seçtik!


Giorgio Armani Fluid Sheer sıvı parlatıcı

Cildinizin üzerinde aydınlatıcı bir tül varmış gibi hissedeceksiniz. İster tek başına, ister fondöteniniz veya günlük nemlendiricinizle karıştırarak kullanın, bu ürünü elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Her cilt tipine uygun ve 10 farklı tonu var. Yağsız ve hafif formülü sürüm kolaylığı sağlıyor.


Olay Multi Radiance canlılık katan losyon

Bir de nemlendirici tavsiyemiz olacak. Olay Türkiye’ye geldiğinden beri uygun fiyata kaliteli cilt bakımı ürünlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu losyonun içeriğinde bulunan ışık yansıtıcı parçacıklar ve vitaminler cildin sağlıkla ışıldamasına yardımcı oluyor. Yani makyajınızı yapmadan ve ışıltı dozu yüksek ürünlere sarılmadan önce işe cildinizle başlayıp, onu SPF 15 faktörlü, besleyici bir losyonla şımartabilirsiniz…


Benefit High Beam ışık veren cilt parlatıcı

Ünlülerin makyaj artistlerinin favorisi Benefit High Beam, genç ve taze bir cildin anahtarını elinde tutuyor. İster belirli bir bölgeye nokta dokunuşları yapabilir veya yüzünüzün tümüne uygulayabilirsiniz. Oje şeklindeki ürünün fırçası uygulama kolaylığı sağlıyor. Fırçayla yanağınıza bir ‘x’ harfi çizin, ardından parmak uçlarınızla ürünün dışa ve yukarıya doğru yedirin.

Genel ışıltı için nemlendiricinize birkaç damla eklemeniz yeterli. Benefit ürünlerini Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.


Clinique Up-Lighting liquid illuminator ışık katan likit aydınlatıcı

Up-lighting liquid illuminator çantamızdan eksik istemeyeceğimiz bir ürün olacak...

Yanakları, kaş kemiğini belirgin hale getiriyor ve aydınlatıyor. Yüze doğal ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Yağsız ve her cilt tipine uygun. Bronz ve nötr renk seçenekleri var.


Bobbi Brown Shimmer Brick Compact ışıltılı kompakt pudra

Orijinal Shimmer Brick Compact’i denedim. Işıltı deseniz var, renk deseniz var, güzel yüzünüzün gerçekten ilgi çekmesini istiyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz. Pembenin ve bronza kaçan kahverenginin beş farklı tonu bu kompaktın içinde, bir arada duruyor.

Allık üzerine, ışığı yakalayan bölgelere sürebilirsiniz. Daha canlı durması için derin, belirgin renkte bir allığın üzerine sürün. Kompaktın içindeki en açık rengi kaşlarınızın hemen altına sürebilirsiniz.


Body Shop Brush-On Radiance ışık yansıtıcı pigmentler

Pastel renklerinde şeker gibi minik toplardan oluşan Bursh-On Radiance’ın ışığı yansıtan parçacıkları ve inci pigmentleri cilde güneşin parlaklığını veriyor. Ayrıca The Body Shop’ un Yerel Ticaret programı ile elde edilen marula yağı bakımından zengin formülü cildi yumuşatıp koruyormuş.

Allık veya pudra üzerine vurgulamak istediğiniz yere göre uygulayabilirsiniz.