İSTİNYESPOR: 0 HEASK: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta İstinyespor, sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a her iki yarıda da yediği gollerle 2-0 mağlup oldu ve üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar'da Tayfun attığı 2 gol ile takımını galibiyete taşıyan isim oldu.


Çayırbaşı Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında HEASK etkili futbolu ile net fırsatlar bulan taraftı. Kırmızı-Beyazlılar ilk yarının sonlarına doğru ceza sahası içinde topu kontrol eden Tayfun'un vuruşu ile öne geçti. Bu dakikaya kadar ev sahibi ekip kalesinde oldukça net fırsatlar bulan Şişli temsilcisi, kaleci Aykut'un başarılı kurtarışları ile soyunma odasına 1-0'lık sonuçla gitti.


İkinci yarıda da başarılı futbolunu sürdüren HEASK mücadelenin son anlarına doğru Tayfun ile bir gol daha buldu. İkinci yarıda yağan yağmur ile iyice kayganlaşan zeminde Tayfun'un yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruş doğrudan köşeye gitti. 0-2


Mücadelenin genelinde üstün olan HEASK rakibine neredeyse pozisyon vermezken, etkili ve süratli oyuncuları ile sonuca gitmesini bildi. Kırmızı-Beyazlılar’ın Çeliktepespor'dan transferi Tayfun tecrübesini sahaya yansıtarak takımına 3 puanı kazandıran isim oldu. Sarıyer temsilcisi İstinyespor ise rakibi karşısında pek varlık gösteremezken kalesinde gördüğü birçok net fırsatta kaleci Aykut başarılı müdahaleleri ile farkın açılmasını önledi.


Mücadelenin hakemi İrfan Sevim başarılı bir yönetim göstermesine rağmen, her iki yarıda da verdiği su molaları ile tribünlerin dikkatini çekti.