Fenercell'li olun, avantajlı tarifelerden faydalanın!
Bilgi

Fenercell HerYöne 540 Tarifesi ile 540 dakika her yöne konuşma sadece 39 TL...
Üstelik tüm yönleri dakikası 29 Kr üzerinden ara. 2 fatura dönemi boyunca Fenercell HerYöne 540 Tarifesi'nin hediyesi olarak aylık 50 SMS ve aylık 100MB internet erişim hakkına sahip ol.

FIRSAT: 31 Aralık 2010 tarihine kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkes 31,78 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12,26 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücretini, toplamda 44,04 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini 12 eşit taksitte ödeme kolaylığına sahip oluyor. Fenercell'li olmak, avantajlı tarifelerden faydalanmak şimdi daha da kolay!
Detaylar için [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!].


Aylık Ücret (TL)39 TLHediye Dakika (Yurt İçi Her Yöne)540 dk Dakika Ücreti (Yurt içi Her Yöne)29 Kr / dkSMS Ücreti30 Kr / SMS Hediye SMS (ilk 2 fatura dönemi)50Hediye Data Erişimi (ilk 2 fatura dönemi)100 MB
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.

Cepten internet için standart internet tarifesi: 0,7 Kr / KB
Bilgisayardan internet için standart internet tarifesi: 0,2 Kr / KB
Fenercell Faturalı bireysel tarifede ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Tarife kapsamındaki dakikalar, Türkiye'deki tüm ev, iş, diğer operatör hatları ile Fenercell ve diğer Avea tarifelerindeki hatları aramak için kullanılabilir. Kullanılmayan dakikalar, SMS'ler ve internet kullanım hakları her ay sonunda silinecektir.
Fatura döneminizde, Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam sürenizi, SES yazıp 6000'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Dakika sorgulama servisinden alınan her bilgi mesajı 0,99 TL olarak ücretlendirilir.Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.
Her yöne aramalar yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini kapsar.
Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler ve ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır. Bu aramalar için belirlenen ilgili ücretlere [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!] ve [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!] kısımlarından ulaşabilirsiniz.
Avea, aboneye tahsis edilen hattın kullanımını göz önünde bulundurarak, hattın ticari olarak ve/veya kötüniyetle ve/veya haberleşme amacı dışında ve/veya FCT vb. cihazlarla ve/veya konferans görüşme yapılmak suretiyle ve/veya benzeri şekillerde kullanıldığını tespit etmesi veya bu şekilde kullanımdan makul bir şüphe duyması halinde, aboneyi ikaz edebilir ve/veya aboneden ön ve/veya ara ödeme ve/veya depozito talep edebilir ve/veya hattın tarifesini değiştirebilir ve/veya hattın kullanımına tek veya çift taraflı kısıtlama getirebilir ve/veya hattı tamamen kullanıma kapatabilir ve/veya abonelik sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.