Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında da henüz galibiyetle tanışamayan Gaziantepspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, kazanmaları gereken bir maçı kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Kafkas, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, ilk devrenin son anlarında yedikleri golle soyunma odasına girdiklerini, bu golün morallerini bozduğunu belirtti.

İkinci golü bulmaları gerekirken gol yediklerini, 10 kişi kalmalarına rağmen oyunu bırakmadıklarını kaydeden Kafkas, şöyle devam etti:
''Oyunun geneline baktığınız zaman bazı eksiklerimizin dışında çok pozisyonlarımız vardı. Maçı kazanabilirdik. Oyun tamamen kontrolümüz altındayken sıkıntı yaşadık. Dengemizi bozduk. Futbolun içinde her şey var. Bunlara alışmamız lazım. Bu maçı alabilirdik. Önümüzdeki hafta Galatasaray'ı yenip Gaziantep'e dönmek istiyoruz. Hedeften hiç sapmadık. Bu söz konusu değil. Öyle bir şey olursa gereğini yaparım.''

Taraftarlardan biraz sabır istediğini anlatan Kafkas, ''Burada kimseyi kötülemek istemiyorum. Ama rakip oyuncunun oyunu soğutması da göz önünde bulundurulmalı. Gaziantepspor oyun oynamaya, üretmeye çalışıyor. Rakip takımdan da kaynaklanan sıkıntılar var. Hiçbir şey yokken yere yatılması normal değildi. Karşı tarafın yaptığı doğru mu? Kırmızı kart gören Murat'ın cezasını ben vereceğim. Bu kulübe kanımla canımla her şeyi vermeye çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

Kafkas, gündemlerinde 10 numara pozisyonunda bir transfer arayışı bulunduğunu, sistemin içerisinde oyuncunun rolünün çok büyük olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Şu bir gerçek ki kazanmamız gereken bir maçtı. Böyle pozisyonlar vermemiz bize yakışmadı. Biz 8 transfer yaptık. Yeni oyuncular aldık. Tabii ki bunun bedelleri var. Gayet iyi biliyoruz. Ama Türkiye'de sonuç alamıyoruz. Futbol sonuç oyunu. Gitmem gerektiğini anladığım zaman mukavelemi yırtarım, bir kuruş almadan giderim. Biz aynı geminin içerisindeyiz. Burada kimin olduğu önemli değil. Benim de oyuncumu korumamı lütfen mazur görün. İnsanların söylediğiyle iş yaparsam adam olamam. Konya ve Kasımpaşa benim için sürpriz oldu, 4 puan kaybımız var.''