DVB Dream

Ayarlar > Direqc ye girin..



Karşınıza gelecek ekranda üstte v1.0 or v2.0 ı seçin..ortada açılacak 4 pencereden uydu sivişinizde kaçıncı sırada ise o pencereyi tıklayın..karşınıza gelecek uydu ekranında ise ilgili uyduyu seçin..en son tamam a tıklayıp çıkın..bundan sonra kanal taraması için Kanallar > Arama ya girerek uyduları taratabilirsiniz..



ALT-DVB

Sattelite ye tıklayın..önünüze gelen ekranda uydu daha önce seçili ise uyduya tıklatıp sonra ise üstte MOD a uydu seçili değil ise üstte ADD ye tıklayarak uydu seçin..



çıkan ekranda Switch 1 den Committed i seçin..yanda çıkan 4 lnb de uydu sivişinizde kaçıncı sırada ise o lnb yi seçin..yeni uydu seçiyorsanız üstte KU Linear a tıklamayı unutmayın..en üstte save tıklayarak ayarlar kayıt edilir ve ekrandan çıkılır..bundan sonra uyduyu taratmak için Sattelite den taratılacak uyduyu tıklayıp üstte Scan a tıklayın..



ProgDVB

Ayarlar > Direqc ye girin..



çıkan ekranda solda 1.0 or 2.0 a tıklayın..ortada 4 pencere açılacak..uydu sivişinizde kaçıncı sırada ise o pencereyi tıklatıp çıkan ekranda altta uydu bölümünde ilgili uyduyu seçin..diğer ayarlara (default) dokunmayın..(burda digiturk antenini kullanıyorsanız üstte LOF 1 i 10000 olarak değiştirin..) sonra tamam a tıklayın..diğer ekranda ise enson uyduları ayarladıkdan sonra tamam a tıklayıp çıkın..bundan sonra uyduyu taratmak için Kanal listesin den Kanal ara dan taranılacak uyduyu tıklatın..



SkyView

eğer uydu seçilmemiş ise ana ekranda pencere üzerindeyken sağ tıklayın Setting > Utility & Setting > Add New Sattelite ye tıklayın çıkan ekranda uydu adı belirtip ok.leyin..ve yine çıkan ekranda altta uydu adı yazan yeri LNB4/1,2,3,4 şeklinde uydu sivişinizde kaçıncı sırada ise o lnb ye getirin..en altta position off sat yazan yere uydunun tp.ini numarasını yazın.



eğer uydu zaten seçilmiş ise ana ekranda Property tıklayın..
orda altta Dreqc yazan yeri LNB4/1,2,2,4 ü sivişinizin sırasına göre seçin..sonra uyduyu taratmak isterseniz Setting > Utility & Setting > Transponder Utility tıklayarak uyduyu taratabilirsiniz..



MY Theatre

kanal penceresi üzerinde sağtıklayıp Setting > LNB\Diregc Setting&Scan a tıklayın..



çıkan ekranda üstte uyduyu seçip altta Disegc ye tıklatıp comitted LNB1,2,3,4 ü uydu siviş sırasına göre seçin..ve ok.leyin..ayarladıkdan sonra hemen yanda uyduyu taratabilirsiniz..