Vodafone'un MMS (Multimedia Messaging Service), yani görüntülü mesaj servisidir.
Vodafone MMS, Vodafone'un MMS (Multimedia Messaging Service), yani görüntülü mesaj servisidir. MMS uyumlu cep telefonunuzdan, Vodafone, Turkcell veya Avea hatlı ve MMS uyumlu bir başka cep telefonuna görüntülü ve sesli mesaj göndermenizi, almanızı sağlar.

Artık, Vodafone hatlı cep telefonunuzla, yurtdışındaki anlaşmalı operatörlere de görüntülü ve sesli mesajlarınızı gönderebilir ve onlardan mesaj alabilirsiniz.

Vodafone MMS'la dilerseniz, yalnızca resim ya da hareketli görüntü gönderebilir; dilerseniz, göndermek istediğiniz görüntüye, kaydettiğiniz herhangi bir sesi ya da seçtiğiniz bir melodiyi ekleyebilirsiniz.

Vodafone MMS servisinden faturalı/faturasız ve kurumsal tüm Vodafone aboneleri faydalanabilmektedir. MMS servisinden yararlanabilmeniz için, MMS uyumlu bir cep telefonunuzun bulunması ve 444 0 542 Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak servisi aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Vodafone MMS servisinden GPRS veya CepData bağlantılarından birini kullanarak faydalanabilirsiniz.

Dilediğiniz an, 444 0 542 Vodafone Müşteri Hizmetlerini ya da 7048 sesli yanıt sistemini arayarak(Vodafone Self Servis) ya da [Linkleri Görebilmek için ÜYE Olmalısınız!Hemen ÜYE OL!] girerek My Vodafone ekranları kullanarak cep telefonunuzun MMS ayarlarını yapabilir, Vodafone MMS'dan yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz. Ya da, MMS servis açılımı için "MMS AC" yazılıp 7048'e SMS atılarak servis açılımı yapılır, MMS ayarları içinse "MMS AYAR" yazılıp 7048'e mesaj gönderilerek cep telefonuna gelen MMS ayarları kaydedilerek bu servisi kullanmaya başlayabilirsiniz.