İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, transferde genç oyunculara yöneldiklerini, Eylül ayına kadar 2-3 oyuncu daha alabileceklerini söyledi.

Dizar, transferde şu ana kadar 3 tane genç oyuncu transfer ettiklerini belirterek, ''Teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın futbolcu izleme ekibinin 1 yıllık takibi sonucu bu gençleri aldık. Misyonumuz gereği çıkış yapacağını umut ettiğimiz oyuncuları transfer ediyoruz'' dedi.

Transferde bundan sonra da acelelerinin olmadığını kaydeden Dizar, ''Acelemiz yok. Eylül'e kadar süre var. Bundan sonra da bizim alacağımız oyuncu sayısı 2-3'ü geçmez. Alt yapıdan da 5-6 oyuncu kampa dahil edilecek'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor'dan 1991 doğumlu orta saha oyuncusu Can Morgül, Siirtspor'dan 1988 doğumlu stoper Mehmet Yılmaz ve Zonguldakspor'dan 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Cenk Şahin'i renklerine bağladı. İstanbul ekibinde, sözleşmeleri sona eren Mehmet Ali ve Oğuz Sabankay ile aktif futbol yaşamını sonlandıran Okan Buruk takımdan ayrıldı.

-28 HAZİRAN'DA TOPBAŞI YAPIYORLAR-
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 28 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da topbaşı yapacak. Yeni sezon hazırlıklarına 6 Temmuz'a kadar İstanbul'da yapacağı antrenmanlarla sürdürecek olan İstanbul ekibi, 7-21 Temmuz tarihlerinde Hollanda'da kampa girecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hollanda kampı sırasında 5 hazırlık maçı oynayacak.

İstanbul ekibi, yeni sezon öncesi son olarak 2-8 Ağustos tarihlerinde Riva'da kamp yapacak.