BiDünya ile güncel haberlerden altın ve döviz bilgilerine, yol ve hava durumundan vizyondaki filmlerin fragmanlarına kadar birçok bilgi ve içeriğe Videofon üzerinden erişebilirsiniz.

Videofon kullanıcılarına özel, görüntülü yanıt sistemi üzerinden hizmet veren bilgi ve eğlence servisi Video BiDünya’ya erişmek için 444 BDNY (2369)’u görüntülü aramanız yeterli. Video BiDünya’yı aramak, standart görüntülü görüşme tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor. Üstelik avantajlı Videofon kampanyaları sayesinde kazanılan ücretsiz görüntülü görüşme süreleri, 444 BDNY aramaları için de kullanılabiliyor.

Video BiDünya servisi Canlı TV kanallarından vizyondaki filmlere, hava ve yol durumundan en güncel finans haberlerine, görüntülü masallardan yemek tarifi ve stil rehberliğine uzanan çok geniş bir içeriğe sahip. İşte Video BiDünya ile yapabileceklerinizden bazıları:

Tüm Videofon kullanıcıları ve yıl sonuna kadar yeni Videofon kullanıcısı olacak Türk Telekom Müşterileri, Videofon Klinik hizmetinden yararlanabileceklerdir.

Video BiDünya" ile dünyanın bilgisine ulaşın!

Televizyon:
Video BiDünya canlı TV kanalları servisi ile televizyon izleyin.

Sinema:
Video BiDünya sinema servisi ile Güncel filmlerin fragmanlarına, künye ve seans bilgilerine ulaşın.

Hava-yol Durumu:
Video BiDünya hava-yol durumu servisi ile 81 ildeki 3 günlük hava durumunu öğrenin. İstanbul’un önemli lokasyonlarındaki yol durumuna göz atın.

Finans:
Video BiDünya finans servisi ile IMKB’den en son haberleri alın. Güncel Döviz ve altın bilgilerine ulaşın.

Görüntülü Masal:
Video BiDünya görüntülü masal servisi ile çocuklarınız hem eğlensin hem öğrensin.

Kadınlara özel:
Ünlü şeflerden değişik, lezzetli ve kolay hazırlanabilir yemek tariflerinin yer aldığı Hızlı Ama Lezzetli ile pratik mutfak bilginizi artırın. Eğlence dünyasından renkli isimlerin moda önerilerini izleyebileceğiniz Stil Rotası ile tarzınıza tarz katın.

Ücretlendirme:
444BDNY (2369)’u Videofon üzerinden aramak standart görüntülü çağrı tarifesi (tüm vergiler dahil 11,2 kr/dk) üzerinden ücretlendirilmektedir. Videofon kampanyalarından kazanılan ücretsiz görüntülü görüşme süreleri 444 BDNY aramaları için de kullanılabilir.