Dünyanın lider dermo kozmetik markası EAU THERMALE AVèNE, Mayıs ayına özel olarak hazırladığı normal ve karma ciltler için çok yüksek koruma faktörlü güneş kremi Avene Emulsion 50+ alana, 50 ml Eau Thermale Avene Termal Su Hediye ediyor...



Avene Dermatoloji Laboratuarları UVA ve UVB ışınlarına karşı güneşin zararlı etkilerinden korumak için yüksek seviyeli etkin korumayı sunuyor.Yeni jenerasyon MPI-SORB güneş filtresi cildinizi sadece kısa UVA ve UVB ışınlarından değil cildin alt katmanlarına kadar etkili olduğu için zararlı etkileri çok iyi bilinen ,uzun UVA ışınlarından da korur.
Hassas cilt korumasında yıllardır öncülük ediyor

Hassas cilt korumasında yıllardır öncülük eden Avene, oluşturduğu yeni kampanyası ile hassas ciltlere çok etkili ve yoğun bir koruma ve bakım kombinasyonu sağlamaktadır. Avene Emulsion 50+ güneş koruma ile hassas cildinizi korurken, Avene Termal Su ile cildinizi ferahlatabileceksiniz.

Cilt tahrişlerini önlemek ve cildin erken yaşlanmasına engel olmak için, cildin kendini koruma olgusu, çok etkili güneş koruma ürünleri ile desteklenmelidir. Eşsiz filtre sistemi ve aktif nemlendirici bakım kompleksi içeren AVENE GÜNEŞ KORUMA SERİSİ; en ileri koruma sağlaması, yoğun nemlendirme ve cildi yeniden yapılandırma yeteneği ile çok hızlı bir şekilde ciltten emilir.

Avene Emulsion 50+ alana 50 Ml Avene Termal Su Mayıs Özel Fiyatı : 52,5 TL