Forest Park


Forest Park yaşamın temelini oluşturan oksijen ve karbon dengesini sağlayan ve bugün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ‘‘Orman Yağmurları’’nın tanıtılması amacıyla kurulmuş bir park. Burada Akdeniz endemikleri geyik keçi heykelleri yazılar ve çeşitli aktivitelerle Yağmur Ormanları ve doğanın önemi anlatılıyor. Forest Park içinde yer alan restorant ve barlarda bir yandan Yağmur ormanlarını seyrederken bir yandan da hoşça vakit geçirebilirsiniz. Nuh'un Gemisi ise gerçeğine benzer şekilde inşa edilen ve bire bir boyuttaki yolcularıyla birlikte Country Park ile Forest Park arasında doğal bir geçiş yolu oluşturuyor. Konuklara aşure ikramının da yapıldığı Nuh'un Gemisi'nde evcil hayvanların yüzü çiftliğe vahşi hayvanların yüzü ise ormana bakıyor.

Doğal kır ortamında keyifli vakit geçirmek isteyenler Country Park içindeki taş fırınlı restoranı tercih ediyorlar. 50 kişilik cafe de tatilcilerin uğrak yerleri arasında.

Naturland içindeki kır yaşamıyla Contry Park'ta tanışabilirsiniz. Ekolojinin bir yaşam biçimi oluşu burada güçlü bir şekilde vurgulanmakta insan hayvan bitki ve toprağın oluşturduğu dengeli yaşam burada gözler önüne seriliyor. Ayrıca organik tarım uygulamalarının da yapıldığı bu parktaki çiftlik hayvanları özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor. Naturland'ın tüm yiyecekleri buradaki organik tarım alanlarında üretiliyor.