Hep beraber hem yarişacağiz , hem şarkilara eşlik edeceğiz hem de eller havaya eğleneceğiz. En sevdiğiniz şarkıları , en sevdiğiniz ünlü konuklardan doya doya dinlemeye hazır olun.

Ünlü konuklardan oluşan yarışmacılar , her hafta sizlerin belirlediği ; en iyi , en sevilen 10 şarkıyı bilmeye çalışacaklar, nasıl mı? Tabi ki kıyasıya yarışarak…

Yeni yılda yepyeni , bomba gibi bir program sizleri bekliyor…

• Dinlemeye doyamadığınız 10 numara şarkılar,

• Hepsi birbirinden hırslı , birbirinden eğlenceli ünlü yarışmacılar,

• Ve Petek Dinçöz ….

Hepsi ama hepsi sizler için “ Petek’le 10 Numara “ da …

Hep beraber hem yarışacağız , hem şarkılara eşlik edeceğiz hem de eller havaya eğleneceğiz. En sevdiğiniz şarkıları , en sevdiğiniz ünlü konuklardan doya doya dinlemeye hazır olun.

Ünlü konuklardan oluşan yarışmacılar , her hafta sizlerin belirlediği ; en iyi , en sevilen 10 şarkıyı bilmeye çalışacaklar, nasıl mı? Tabi ki kıyasıya yarışarak…

Her hafta belli bir kategori belirlenir ;

• Aşk şarkilari
• Nostalji
• Pop…

Kategori belirlendikten sonra , araştırmalar sonucu oluşturulan ; en sevilen , en iyi 10 şarkı listesi oluşturulur. 10’dan 1’e kadar sıralanmış bu gizli listede her bir sıradaki doğru şarkıyı bulmak için 4 şarkı alternatifi verilir. Yarışmacıların doğru şarkıyı bulması için o şarkıyla ilgili bir ipucu verilir. Verilen ipucu doğrultusunda yarışmacılar doğru şarkıyı bulmaya çalışır. Nasıl mı ; doğru olduğunu düşündüğü şarkıyı seslendirerek. Eğer söyledikleri şarkı doğru ise puan alırlar ve bir üst sıraya geçerler , yanlışsa cevap hakkı diğer yarışmacı gruba geçer.

Ayrica 10 soruluk liste dışında ekstra puan için çeşitli etaplar var ;

• Koşu bandında şarkı söylemek gibi

Bu etaplarda da puan alabilecek olan yarışmacılardan en fazla puanı alan yarışmayı kazanır.