microsoft outlook nedir microsoft office outlook nedir outlok nedir office outlook nedir ms outlook nedir outlook hakkında herşey outlook öğrenmek outlook nedir microsoft outlook hakkında franklin covey ajanda office outlok outlok öğrenmek microsoft outlook hakkında bilgi office outlok nedir

Outlook® 2003 ve Business Contact Manager sayesinde küçük işletmeler müşteri irtibat bilgilerini ve satış fırsatlarını daha iyi yönetebilir. Küçük ölçekli işletmeler Outlook 2003'te tek bir noktadan iş ilişkilerini ve satış fırsatlarını izleyebilir. Aynı zamanda entegre e-posta servisleri ile müşterilerine ulaşabilir ve diğer Microsoft Office Sistemi programlarıyla entegrasyon sağlayarak iş verilerine ulaşabilir. Business Contact Manager, küçük ölçekli işletmelerin pek çoğunun zaten tanıdığı Outlook 2003 uygulamasına bir eklenti niteliğinde olduğundan kolayca kullanılabilmektedir.




Outlook 2003'ün İşlevselliğini Artırma
Outlook 2003'e işlev kazandırarak işle ilgili irtibatlarınızı yönetebilir, satış fırsatlarınızı izleyebilir ve rapor oluşturabilirsiniz.

İki yeni Outlook nesnesiyle iş yaptığınız şirketleri ve bireyleri yönetebilirsiniz: Müşteriler ve İş İrtibat Kişileri.

Satış fırsatlarınızı izleyerek potansiyel müşterilere satış yapabilirsiniz. Satış aşaması, gelir potansiyeli ve iş bağlama olasılığı gibi önemli bilgileri görerek satışlarınızı artırabilirsiniz.

Faaliyet Tarihçesinde bir Müşteri, İş İrtibat Kişisi veya İş fırsatı ile ilgili tüm bilgileri bir arada görebilirsiniz. İlişkili Outlook 2003 öğelerini ve belgelerini hızlı ve kolay bir şekilde gözden geçirebilir ve önemli iş ilişkilerinizi asla ihmal etmemiş olursunuz.

İş irtibat kişileriniz ve fırsatlarınız hakkında hızla filtreleme ve bilgi özetlemesi yaparak rapor elde edebilirsiniz. Örneğin, raporları çalıştırarak son dönemlerde iletişim kurmadığınız sözleşme sahiplerini görebilir veya gelecek üç aylık döneme ait satış tahmininizi ortaya koyabilirsiniz.

İş İrtibat Bilgilerini Yönetme
Tüm irtibat kişisi bilgilerinizi tek bir yerde düzenleyebilir ve bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Outlook 2003'te Müşteri, İş İrtibat Kişileri ve İş Fırsatları oluşturabilir, bunları izleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Faaliyet Tarihçesine ulaşarak belirli bir müşteri veya satış fırsatıyla ilgili tüm dosyaları ve Outlook 2003 öğelerini tek bir noktadan görebilirsiniz.

Outlook 2003 öğelerini ve dosyalarını Müşterilerle, İş İrtibat Kişileriyle veya İş fırsatlarıyla otomatik olarak ilişkilendirerek bu bilgileri kolayca çağırabilirsiniz.

Belgeleri müşterilere, iş irtibat kişilerine veya satış fırsatlarına bağlayarak hemen çağırabilirsiniz.

İrtibat kişilerinize taranmış belgeleri ekleyebilir ve kağıt üzerindeki süreçleri en aza indirebilirsiniz.

Satış Fırsatlarını İzleme
Satış fırsatlarınızın durumunu her zaman bilebilir ve satış hedeflerinizi karşılayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Outlook 2003'te satış fırsatlarınızı izleyebilir ve satış tahminlerinizi daha verimli şekilde yönetebilirsiniz.

İlerlemeyi gösteren ve iş önceliği oluşturmanızı kolaylaştıran özelleştirilebilir raporlarla fırsatların satış sürecindeki durumunu her zaman bilebilirsiniz.

Farklı görünümleri kullanarak irtibat kişilerinizi ve satış fırsatlarınızı hemen sıralayabilir ve süzebilir, böylece sadece konuyla ilgili bilgileri görebilirsiniz.

Fırsatlarınızla ilgili ürün/servis ve fiyat bilgilerini dahil ederek gelir potansiyelini ve satılan ürünü veya hizmeti her zaman bilebilirsiniz.

Fiyat listelerini içe aktararak fiyat teklifleriniz için her zaman en güncel ürün bilgilerine sahip olabilirsiniz.

Müşterilere Daha Fazla Zaman Ayırma
Tanıdık bir uygulama kullandığınız için yeni yazılım öğrenmek için zaman harcamanıza gerek yoktur.

Herkesin zaten bildiği Outlook 2003 uygulamasını kullanırsanız, yeni bir yazılım öğrenmekle vakit kaybetmez müşteri yönetiminize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Diğer Microsoft Office Sistemi uygulamalarından ve ACT! Bileşeninden tek bir tıklamayla saniyeler içinde irtibat bilgilerini içe aktarabilirsiniz.

Takviminizi ve irtibat kişileri listenizi Franklin Covey, Day Timer, Day Runner, Deluxe ve çalışma biçiminize uygun diğer biçimler dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde yazdırabilirsiniz.

Müşteriler ile Bağlantı
Kişiselleştirilmiş haber bültenleri ve postalar oluşturabilir ve bunların başarısını izleyebilirsiniz.

İş irtibat kişileri bilgilerinizi Microsoft bCentral™ List Builder'a aktarabilir ve müşterilerinize kişiselleştirilmiş, profesyonel görünümlü e-posta haber bültenleri gönderebilirsiniz.

Hedeflenen potansiyel müşterileri alabilir ve bunları takip için Business Contact Manager içeren Outlook 2003'e aktarabilirsiniz.

E-posta pazarlama kampanyalarınızın sonuçlarını izleyebilir ve e-posta iletilerinizin kaç kişi tarafından açıldığını ve bu kişilerin iletinin neresini tıkladıklarını belirleyebilirsiniz.

Çekilme istekleri ve geri dönen e-posta iletileri otomatik olarak işlendiği için posta listenizi düzenlemekle vakit kaybetmezsiniz.