Lig’in yeni lideri olan Kayserispor, tarihinde bir ilki başardı

Adeta istikrar abidesi olan sarı kırmızılı takımın Onursal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Bu bir Anadolu açılımı. Kayserispor, tarihinde ilk kez ilk yarıyı lider kapatacak” dedi ve teknik direktör Kafkas için de şunları söyledi:

Dürüst ve ahlaklı

“Tolunay Kafkas, gerçekten tam bir görev adamı. Dürüst ve ahlaklı. Kalbinin temizliği sayesinde kendisi ve takımı buralara geldi. Haddini bilerek konuşuyor ve takımını oynatıyor. Karınca gibi çalışkan. Yürekli bir adam. Korkmadan, çekinmeden, gençlere güvenip onlara forma şansı verdi.”

Statta hasar 24 bin lira

KAYSERİSPOR Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, maç bitiminde taşkınlık yapan ve stadyuma zarar veren Bursasporlu taraftarları kınadıklarını söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Yusuf Eken de Bursasporlu taraftarların maçtan sonra kendilerine ayrılan tribünlerdeki 350 koltuğu kırdığını, tuvaletlerdeki ayna, lavabo ve muslukları parçaladıklarını, duvarlara sprey boya ile küfür dolu sözler yazdıklarını söyledi. Stadyumdaki zararın 24 bin lira olduğunu sözlerine ekledi.