Türkcell Süper Lig Takımlarından Eskişehirspor, Galatasaraylı Volkan Yaman ile 3 Yıllığına Anlaşma İmzaladı. Volkan'ın Bu Gün Doğum Günü Olduğu Kaydedildi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Volkan'ın genç ve başarılı bir futbolcu olduğunu söyledi.


Volkan'ın transferi için 60 gün uğraştıklarını belirten Ünal, "Volkan kendini ispat etmiş milli formayı giymiş bir kardeşimiz. Kendisine Eskişehirspor'u ve ilkelerini, hedeflerini anlattık. Oda Eskişehirspor'u tercih etti. Hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Heyecanlı olduğu gözlenen 27 yaşındaki futbolcu Volkan da Eskişehirspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Volkan Yaman, transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Eskişehirspor taraftarını ve camiasını biliyordum. 3 yıl boyunca güzel işlen yapacağız. Kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağım. Vücudumdaki son ter damlasına kadar Eskişehirspor forması için mücadele edeceğim." dedi.

DOĞUM GÜNÜNDE İMZALADI

Bu arada, Volkan'ın bugün doğum günü olduğunu belirtildi. Kırmızı - siyahlı takımın 7 numaralı formasını giyececek olan Volkan, doğum gününde Eskişehirspor'a imza attığı için mutluluğunu dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından başırılı oyuncu Volkan, kendisini Eskişehirsporlu yapan 3 yıllık anlaşmayı imzaladı. İmza töreni sonrasında Volkan, Eskişehirspor formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.