Vatan Gazetesi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Memati'si ile evlenen Şebnem Ceylan ile bir röportaj yapmış. Bu röportajı aynen sunuyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun ile geçtiğimiz hafta dünya evlenen Şebnem Ceylan (Uygun) evliliğini anlattı. İşte BBG evinde “09 Şebnem” olarak yarışan Şebnem'in ile yapılan röportaj:

Nasıl tanıştınız?

Öyle çok özel bir tanışma hikayemiz yok. Yıllar önce bir arkadaş ortamında tanıştık. Arkadaşlığımız kısa sürede flörte dönüştü. Sonunda evlendik.

Evlilik teklifi romantik miydi?

Benim için normaldi, öyle ayrıcalıklı bir durumu yoktu. Gerçekten çok normal bir teklifti. Hatta ikimiz birden ’hadi evleniyoruz’dedik ve 3-4 yıllık arkadaşlığımızın sonucunda evlendik. Çünkü bizim ilişkimiz en baştan beri çok ciddiydi.

Gürkan Bey’in en çok hangi özelliğini sevdiniz?

İkimizde çok candan, çok samimi insanlarız. Ama bir insanı sevmek için illa bir neden gerekmiyor. O beni çok sevdi, ben onu çok sevdim.

Gerçek hayatta Memati’ye benzeyen yanları var mı?

Dizideki Memati karakteri Gürkan’ın canlandırdığı bir rol. Gürkan gerçek hayatta çok sevecen çok insan canlısı biri. Eskiden kız arkadaşı şimdi eşi olan bana davranışları da hep bu şekilde oldu. Biz ilişkimiz boyunca hep eğlendik. Hala da çok eğleniyoruz. Belki de bundan dolayı evlendik. Çünkü birlikteyken gerçekten çok gülüyoruz.

Kurtlar Vadisi fanatiği misiniz?

Eskiden herkes kadar izliyordum. Perşembe günleri illa Kurtlar Vadisi’ni izleyeceğim diye bir kuralım yoktu. Gördüğüm zaman izliyordum ama çok fanatiği değildim. Erkek arkadaşımı izleyeceğim diye bakıyordum. Çoğu zamanda birlikte izliyorduk. Evlendikten sonra ise her perşembe evimizde birlikte izlemeye başladık.