Malzemeler

4 adet jumbo karides
1 su bardağı cornflex
2-3 yaprak taze fesleğen
2 adet yumurtanın akı
5-6 adet ceviz içi
3-4 adet kuru domates
2-3 parça somon füme
1 yemek kaşığı avakado sos
3-4 dilim satsuma (yeşil mandalina)
Küçük salata kasesinin alabileceği kadar maskolin yeşillik
1 yemek kaşığı zeytinyağı
4/1 limon

Hazırlanışı

Öncelikle cornflexler ezilerek mısır unu haline getirilir. İçerisine taze fesleğenler ince ince kıyılarak ilave edilir. Daha önceden ayıkladığımız karideslerimiz yumurta akına bulanıp hazırladığımız cornflex ile panelenir. Derin bir kabın içerisine hazırladığımız yeşillikler alınarak içerisine ince kıydığımız domates ve ceviz ilave edilir. Üzerine zeytinyağı ve limon konularak karıştırılır. Hazırladığımız malzeme salata kabına alınarak üzerine somon füme ilave edilir. Daha sonra karidesleri kızgın yağda kızartılıp salatanın üzerine yerleştirlir. Ortasına avakado sos dökülüp etrafı satsuma dilimleriyle süslenir.