Elbise, bir kadının gardrobunda bulunan en önemli parçalardan biridir. Her etkinlik için bir tane elbisenizin bulunması gerekir; arkadaşlarla kahve içmeye giderken, iş yerinde, bir buluşma, alışveriş, bir kokteyl parti, bir düğün... Alışveriş yapmak istediğinizde Dorothy Perkins elbiseleri sizin için güzel seçim olacak..



Ofis için uygun elbise sade ve düz olmalı, kesimi sade, renkleriyse doğal renkler siyah, beyaz, kahverengi ve gri olmalı. Aksesuar olarak da renkli bir fular, bir kolye ve sade bir çift ayakkabı kullanılabilir. Kıyafetinizi bir blazer ile tamamladığınızda da tam bir ofis görünümüne bürünürsünüz.



Desenler özellikle günlük giyilecek elbiselerde kullanılır. (Resimlerde büyük desenli ve rengarenk olanlarından görüyorsunuz). Bu tür elbiseler arkadaşlarla geçirilecek bir öğle yemeğinde, alışveriş sezonunda veya parkta bir yürüyüşte rahatlıkla kullanılabilir. Denim elbiseler de yine bu kategoriye girer. Gece elbiseleri seçkin detaylarıyla örneğin yakasındaki nakış, pamuklu kumaşı veya daha uzun oluşu, daha özel parçalardır.



En çok yönlü elbise tabiki küçük siyah elbisedir; her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken. Küçük siyah elbisenizi güzel bir restoranda bir randevunuzda, bir düğünde veya arkadaşlarınızla çıktığınızda giyebilirsiniz. Yapmanız gereken elbisenizi aksesuarlarınızla tamamlamaktır; örneğin şık bir çift ayakkabı, cüzdan ve takılar önemli günler için idealdir.