Kayserispor Teknik Direktörü maç sonrası kısa konuştu. Gürcü teknik adam üzgün olduğunu belirtti

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze karşılaşma sonrası yenilgiyi "4-0 mağlup olunca söyleyecek bir şey yok. Ne söyleyeceğim. İlk yarı yediğimiz çok basit gol, herkesi etkiledi. Sonuçta karşınızda Fenerbahçe var. Penaltıdan ikinci gol geldi. Sonra Stoch'un golü kaç defa olur. Futbol oynamaya çalışıyoruz, ama yetmedi. Üzgünüz" sözleriyle değerlendirdi.

Bir soru üzerine Kayserispor'un oyun stilinin değişmediğini kaydeden Şota, ''Kayserispor bugün yine top oynayan bir takımdı. Başarı gelmeyince oyuncular etkileniyor. Bugün bile pozisyona girdik ama gol atamadık. Şanssızlık olabiliyor'' diye konuştu.

Şota Arveladze penaltı pozisyonuyla ilgili olarak da hakemin hiç tereddüt etmeden hemen penaltı noktasını gösterdiğini belirterek, ''Hakem hemen, düşünmeden penaltıyı verdi. Bazen düşünüyorlar, yardımcı hakeme bakıyorlar. Ama burada hemen penaltı noktasını gösterdi'' şeklinde konuştu.

Gürcü teknik adam oyuncuların suçu üzerlerine almalarının aktarılması üzerine "Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Ben de kendi sorumluluğumu alırım" dedi. Şota, oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ın 'bloklar arasında problem var' yorumu için görüşünün sorulması üzerine ise, kızgın bir şekilde "Söyleyecek fazla bir şey yok" ifadesini kullandı.